Update MamaTamTam geboorteborden

Oepsie….even geleden dat ik mijn laatste blog plaatste zag ik net.

Vandaar deze update! Want het was aardig druk de afgelopen weken. Zowel privé als zakelijk. Privé iets minder leuke dingen, met name met betrekking tot de gezondheid van mijn partner. Dan gaat even alle aandacht daar naartoe. En nog steeds zijn we daar voorlopig wel even mee bezig helaas.

Het goede nieuws is dat het aantal bestellingen voor onze prachtige geboorteborden flink aan het toenemen is. Super leuk! Ik blijf het echt heerlijk vinden om deze bijna-papa’s en mama’s blij te mogen maken met hun geboortebord. Stralende gezichten als ze hun gekozen naam op het bordje zien staan. Zo leuk!

De vernieuwde webshop is nu bijna 2 maanden live. Ook daar wordt nog steeds hard aan gewerkt om alles te finetunen.

Resulteerde ook in nieuwe ontwerpen. Zoals de klassieke ooievaar hierboven. Die wilde ik al tijden in ons assortiment hebben. En onze ‘stoere jongen’ variant die ik ook graag voor een meisje wilde maken. Ook die is weer goed gelukt en al erg populair.

En ik mocht het eerste tweeling-geboortebord maken, hoe leuk!

En ook krijg ik nog steeds verzoekjes voor maatwerk. Klanten die net iets anders op de bordjes willen qua tekst bijvoorbeeld. Dat kan natuurlijk ook altijd.

Ik zag de meest mooie namen voorbij komen; van Olivia, Mason, Chloe, Noa, Vince, etc. etc. Wat een eer om deze bordjes te mogen maken.

Ben benieuwd welke naam ik snel weer op een bordje mag gaan zetten….

Liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.