SOS bandjes

De scholen zijn weer begonnen in het Zuiden. Maar wij hebben gelukkig de vakantie nog tegoed! Voordeel van kindjes die nog niet naar school gaan 🙂

Ondertussen ben ik al wat spulletjes aan het verzamelen voor de reis. Simpele dingetjes zoals nieuwe zwembroeken/bikini’s, zonnebrand crème, anti-muggenlotion, EHBO-kitje etc. 

Kort geleden zag ik via Facebook een bericht passeren over SOS-armbandjes. Dit leek me ook uiterst geschikt voor de vakantie. Zeker omdat ze van een soort rubber zijn gemaakt, kunnen de kleintjes er ook mee zwemmen.

Helaas hebben we het deze zomer weer te vaak gehoord over kindjes die kwijt raken, of erger…
De grootste angst van iedere ouder denk ik wel.

Ik hoop dat de bandjes nooit nodig zullen zijn, maar heb er ergens wel een gerust gevoel bij als ze deze toch dragen. Ik bestelde ze zelf bij ID4ALL.eu, maar er zijn diversen aanbieders. Klik hier voor andere opties. Ik koos voor de siliconen variant in een blauwe en roze kleur, op verzoek van de kindjes zelf. Je kon bij deze aanbieder uit diversen kleurtjes kiezen, of een camouflage look. Je kunt bijvoorbeeld de voor- en achternaam invullen en daarnaast een telefoonnummer. Andere aanbieders geven je ook de mogelijkheid een kleine afbeelding toe te voegen. De kinderen vinden de bandjes zelf heel gaaf en wilde ze ook meteen om toen ze binnen kwamen. Wat trouwens ontzettend snel ging!

Ik ben in ieder geval blij dat er dit soort oplossingen zijn! Ook al hoop je ze nooit te hoeven gebruiken…

Wat vind jij van deze bandjes? Zou jij je kindje zoiets laten dragen? Of heb je een andere oplossing?

Veel liefs,
Tamara

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.