Slapen op vakantie

De vakantieperiode is in volle gang. Velen om ons heen zijn al op vakantie geweest of zijn nog heerlijk aan het genieten van hun welverdiende vakanties. Wij hebben het nog tegoed!

En dat komt goed uit, want dan kan ik alles goed voorbereiden. Is ook wel nodig, want het is de eerste keer dat we gaan vliegen met 2 peuters en naar een hotel gaan. Voorgaande vakanties waren veelal Centerparcs. Ook heerlijk, maar we wilde ons nu eens heerlijk in de watten laten leggen op een resort in een ‘zon-zeker’ gebied (al hoef je daar momenteel niet ver voor weg…).

En dan komt mijn eerste vraagstuk voor de komende vakantie; hoe doen we dat met slapen?
We hebben daar een ruime hotelkamer, met 1 groot bed, 1 slaapbank en vermoedelijk 1 babybedje. Zou betekenen dat onze oudste op de slaapbank gaat. Niets mis mee, want hij is toch al aan het oefenen in een groot bed bij opa en oma, dus dat zou geen probleem moeten zijn. Maar toch vind ik het altijd spannend. Dus zocht ik naar oplossingen. Zo kwam ik uit op het bedhekje. Een (uitklapbaar) systeem wat je onder het matras schuift en dan beschermt tegen het uit bed rollen. Perfect!

Een andere alternatief waar ik tegenaan liep waren The Shrunks opblaasbare bedranden. Ideaal om mee op vakantie te nemen. Je blaast de bedranden op, plaatst ze aan 1- of aan 2-zijde van het bed direct onder het hoeslaken met een ruwe kant naar beneden tegen het schuiven en je kindje kan er zo niet meer uit rollen. Het mooie van dit product is dat het ontzettend weinig plek inneemt in je koffer en er een pompje bijgeleverd wordt. Let wel, het product wordt aangeraden vanaf 2 jaar. 

The Shrunks biedt ook complete opblaasbare bedjes aan met opstaande rand voor peuters en kleuters. Ook ideaal voor (kampeer)vakanties, logeerpartijtjes of bij opa en oma.

Helaas wordt niet alles van The Shrunks in Nederland verkocht. Via Amazon zijn nog meer te gekke producten te koop van dit merk.

Heb je interesse in 1 van deze producten? Klik dan op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie.

Veel liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.