Safety 1st bedhekjes

Eerder schreef ik al een blog over het slapen op vakantie. Deze kun je hier terug lezen. Vandaag wil ik graag mijn persoonlijke ervaring delen over het Safety 1st bedhekje.

Ik twijfelde zelf bij de aanschaf tussen de opblaasbare bedranden en de hekjes. Uiteindelijk na overleg met mijn partner werden het toch de bedhekjes. Die zijn toch wat hoger en gezien de klimkunsten van onze kids, voelde dat net iets veiliger.

We bestelde ze online en waren al snel binnen. Toen ik ze uitpakte schrok ik wel even van het formaat. Ze moesten tenslotte wel in de koffer, want we gingen vliegen. Uiteindelijk een iets grotere koffer meegenomen als dat we eigenlijk van plan waren, maar in deze grotere trolley paste het gelukkig wel.

2 bedhekjes op de bodem van de koffer en de rest van de kleding en andere spulletjes erop. Dat ging uitstekend!

Bij aankomst in het hotel de spullen uitgepakt en direct de bedhekjes uitgepakt om te installeren op het hotelbed voor de kinderen. Dat ging perfect! Je klapt de hekjes uit en schuift de 2 ‘poten’ onder het matras van het bed. Klaar!

Even een paar feiten:
Geschikt voor matrassen tussen 10 en 24 cm dik
Afmetingen (BxH): 101×41 cm

Tijdens het slapen lag ik zelf gerust dat ze er niet uit zouden vallen. De bedhekjes hebben een prima hoogte, zijn snel in- en uitklapbaar, nemen niet al teveel ruimte in beslag, zijn niet zwaar en je kunt met een gerust hart zelf slapen. Kortom, wat ons betreft een ideaal product voor op reis!

Wil jij deze nu ook aanschaffen? Klik dan hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.