Rustige nachten met de Puckababy

Vaak heb ik gedacht; ‘Wat ben ik blij dat de Puckababy is uitgevonden!’ Want serieus, zonder de Puckababy hadden we in onze kraamperiode veel onrustige nachtjes gehad. Ik noemde het af en toe echt onze ‘lifesaver!’

Mijn beiden kindjes hadden helaas erg veel lastig van krampjes. Je gaat dan echt alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat je kleintje geen pijn heeft. We hebben echt van alles geprobeerd; homeopatische middelen, fietsbewegingen maken met de beentjes, een warme hydrofieldoek op het buikje leggen, andere flessen, andere spenen, etc.
Toen we bij het consultatiebureau kwamen voor regulier bezoek met ons zoontje hebben ze ons leren inbakeren. Dit ging met doeken en ik vond dit persoonlijk nogal een gedoe. Ik zag mezelf dit echt niet iedere middag en avond doen. Toen werd ik door een andere moeder gewezen op een zogenoemde inbakerslaapzak; De Puckababy.

Eigenlijk een manier van inbakeren, maar dan heel eenvoudig in een soort slaapzakje met een rits aan de zijkant. Ideaal!

Ik kocht de Puckababy Piep die geschikt in vanaf 0 t/m 3 maanden. En ik leende er eentje van mijn buurvrouw. Dat was makkelijk in het geval dat een van de Puckababy’s in de was zou zitten.

De eerste ervaring met de Puckababy was voor ons fantastisch. De nachten werden beter doordat onze zoon een stuk rustiger sliep en hij veel minder krampen leek te hebben. Na ruim 2 maanden gingen we het gebruik van de Puckababy Piep langzaam afbouwen. Ook dat ging eigenlijk moeiteloos.

Idem eigenlijk de ervaring bij onze dochter. Zij had ook erg veel last van krampjes. Bij haar bleek dit ook nog aan haar voeding te liggen, maar ook zij heeft veel in de Puckababy gelegen. Puur om ook het geborgen gevoel in het begin te behouden. Ik merkte dat ook zij daar echt baat bij had.

Kortom; ik zou het, vanuit onze persoonlijke ervaring, echt iedere nieuwe ouder aanraden om een Puckababy in huis te hebben als je een kindje verwacht.

Welke ervaring heb jij met de Puckababy? Of heb je andere producten gebruikt die voor jullie baat hadden bij krampjes? Ik ben erg benieuwd!

Veel liefs,
Tamara

Bekijk hier het aanbod Puckababy
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.