Pimp je autostoeltje!

Regelmatig zag ik ze voorbij komen op Social Media; de meest gaaf bekleedde auto- en kinderstoeltjes. Gave kleurtjes, stoere en schattige printje, helemaal leuk!

Ook de kapjes voor de Maxi-Cosi vind ik heel erg gaaf! Helaas heb ik deze zelf niet meer nodig. Maar gelukkig zijn er voor de opvolg-stoelen in de auto ook hele gave hoezen te verkrijgen. Zo kwam ik uit bij Ukje.nl aangezien ik op zoek was naar een hoes voor de autostoel van onze dochter. Onze zoon had net een nieuwe autostoel gekregen en dus wilde zij ook iets nieuws…Zo maakte we van haar ‘oude’ autostoel, weer een nieuwe!

Ukje.nl maakt hoezen voor diversen merken kinderstoelen en autostoelen. In de meest trendy designs. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat jou minder mooie kinderstoel alsnog perfect in je interieur past door er de juist hoes overheen te doen. Of heb je misschien een tweedehands autostoeltje gekocht waarvan de kleur iets valer is geworden. Dan bieden de hoezen van Ukje.nl de uitkomst!

Ik bestelde de hoes voor onze Maxi-Cosi 2Way Pearl in zwart met witte sterretjes. Past overal bij en is alsnog geschikt voor zowel jongens als meisjes. Daarnaast koos ik voor gordelhoesjes in een wit geometrisch printje. Leuk om deze 2 te combineren in plaats van alles hetzelfde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ontving de hoezen binnen 1 dag. Keurig in plastic verpakt. Netjes met hun Ukje-label en alles ziet er erg hoogwaardig afgewerkt uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het was even zoeken naar de juiste manier om de hoes aan te brengen op de stoel. Uiteindelijk zag ik dat ze op hun website korte instructiefilmpjes erbij hebben staan, ideaal!

En nu is de stoel weer als nieuw en dochterlief helemaal blij!

Wil jij nou ook zo’n gave hoes voor jullie autostoel? Ik mag er eentje weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat in een reactie onder het bijbehorende bericht op Facebook of onder de bijbehorende post op Instagram weten welke hoes jij zou willen winnen (print+model van je autostoel).

  • Volg MamaTamTam én Ukje op Facebook en/of Instagram.

Meedoen kan tot en met woensdag 26 december. Op donderdag 27 december maak ik de winnaar bekend.

Veel liefs,
TamaraEen reactie op “Pimp je autostoeltje!

  1. Ramona Bruijgom zegt:

    Hartstikke gaaf 😃😍!! Mijn zoontje Flynn is op 4 december 1 jaar oud geworden. Ik kan nu eindelijk de zware Maxi-cosi om mijn arm gedag zeggen, heb een Maxi-cosi Axiss gekocht. Erg handig, wel super prijzig! Een hoes lijkt me heel fijn aangezien mijn zoontje graag achterin een koekje eet en soms wel eens knoeit🍪. Makkelijk uit te wassen en deze van Ukje.nl zijn ook nog eens kei leuk 🐦!! Tof dat we er via deze weg gewoon een kunnen winnen.. Deze staat on top of my wish-list: https://www.ukje.nl/axiss-jungle Daar zouden wij héél veel plezier van kunnen hebben 🍀😃😁🎉!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.