Onder de wol…

Begin dit jaar schreef ik al over hoe belangrijk mijn nachtrust is. Denk dat iedere ouder dit gevoel wel kent. Je voelt je gewoon een stuk beter als je ongestoord door kunt slapen. Helaas is dat niet bij iedereen het geval. Ook onze kids kunnen ’s nachts nog wel eens spoken….

Meestal zijn het kleine dingen, zoals een knuffeltje kwijt, dekens kwijt, lampje aan etc. Als ze ziek zijn is het helemaal heftig. Maar goed, daar kunnen ze dan op dat moment ook niets aan doen. Ik vind het dan altijd vooral heel zielig!

Nu de koude nachten er weer zijn, is mijn zomer-dekbedje alweer op zolder beland en heb ik mijn najaars-dekbed maar weer tevoorschijn gehaald. Heerlijk, weer warm onder de wol.

Voor onze oudste heb ik dit ook al gedaan. Hij wordt over een paar daagjes 3 jaar oud en dan mag hij naar een groot bed! Hiervoor moeten we alles nog kopen; bed, beddengoed, kussen en dekbed. Eerder dit jaar deed ik een leuke actie bij Dekbeddiscounter. Ik was daar erg enthousiast over en dus ben ik ook nu van plan hier te kijken voor de spullen voor zijn nieuwe bed.

Dat is erg goed bevallen! Mocht jij nou ook toe zijn aan een nieuw dekbed, een mooie overtrek, een nieuw hoofdkussen of zelfs een heel nieuw bed? Klik dan hier of op onderstaande banner voor meer info.

Daarnaast geef ik via Facebook €15,- shop-tegoed weg. Dus like hiervoor Mamatamtam.nl en laat in een reactie weten waarom jij kans wil maken op die €15,- shop-tegoed.

Veel liefs,

Tamara


Dekbed-Discounter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.