Nieuwe webshop live!

Gisteren deelde ik dit nieuws al even kort met jullie. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om onze website meer vorm te geven door er een webshop aan toe te voegen. Vanaf nu is het dus mogelijk om bestellingen via de webshop te plaatsen. Op termijn zal daar ook verzending per post aan worden toegevoegd. We hebben al een aantal keer bordjes per post verzonden, maar willen dit nu ook echt mogelijk maken via de website. De wegwijzer borden zijn dan ook eenvoudig per post te verzenden. Uiteraard zonder een tuinpaal.

We geven op de website al aan dat er, buiten ons huidige assortiment, ook mogelijkheden zijn voor specifieke wensen. Op die manier wordt ons assortiment ook steeds uitgebreider. Zo is een van de laatste nieuwe borden ook ontstaan door een specifieke wens van een klant. De beer met voetbal. Erg leuk! En direct een erg populair geboortebord, blijkt al! Verkrijgbaar in mint, roze en blauw.

Dus, mocht je nog op zoek zijn naar een leuk geboortebord, of ken je iemand die zwanger is en gun je diegene ook zo’n gaaf geboortebord voor in de tuin? Bestel je bord dan snel via onze website, of neem contact met ons op!

Spoedig zal ons assortiment wederom uitbreiden, met o.a. een meerlingen-geboortebord!

Keep you posted!

Liefs,
Tamara

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.