Nieuwe aanwinst voor de kinderkamer

Even geleden hebben we de kamer van mijn oudste omgetoverd van babykamer naar stoere jongenskamer. Helemaal in het dino-thema! Want dat is volgens hem ‘helemaal cool!’

Voor de ene muur had ik al een gave schoolposter met dino’s besteld, maar de andere muur was tot op heden leeg. Ik twijfelde over een mooie foto, of toch ook weer iets met een dino…

Toen kwam ik op de site van Studentendrukwerk.nl. Beetje apart, want gezien de naam voelde ik me nou niet echt direct de doelgroep. De tijd van het maken van presentaties en scripties heb ik wel gehad….

Maar toen ik verder ging kijken, zag ik dat hun aanbod toch wel heel divers was. Je kunt er bijvoorbeeld ook gewoon foto’s bestellen, die ze kunnen afdrukken op o.a. karton, forex, canvas en aluminium. Het is dus niet verplicht om nog student te zijn om hier te mogen bestellen! Iedereen mag gebruik maken van de voordelige printservice van Studentendrukwerk.nl

Ik koos voor de foto op canvas. Ik twijfelde nog een beetje, maar koos uiteindelijk toch voor een leuke dino-afbeelding. Zo gezegd, zo gedaan. Het configureren via de website van Studentendrukwerk ging erg makkelijk. Binnen 2 dagen was het pakket al ontvangen. De kwaliteit is uitermate goed! Scherpe afbeelding, mooie kleuren!

Kortom, voor herhaling vatbaar. Zie hier het resultaat!

 

 

Liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.