Nieuw geboortebord!

Het gaat goed met onze geboortebordjes! Toen ik er aan begon vond ik het best spannend of het aan zou slaan. Natuurlijk mag het altijd nog meer worden, maar ik ben niet ontevreden. Ze vallen in de smaak er er zijn geregeld aanvragen.

Nu merk ik dat er ook andere aanvragen komen naast de wegwijzer bordjes die we sinds dag 1 maken. Kort geleden kwam er een aanvraag binnen om een Nijntje te maken. Deze zit niet standaard in ons assortiment en op dat moment had ik voor mezelf besloten om het in eerste instantie echt bij de wegwijzer-variant te houden. Dat is wat ik leuk vind en wat momenteel trend is.

Aan de andere kant vond ik het vervelend dat ik deze ouders een beetje teleur moest stellen. Zij moeten nu verder op zoek. Ik zou ze graag van dienst zijn, maar deze variant geboortebord met een afbeelding zijn nog niet zo eenvoudig te maken. Je moet maar net de juiste materialen hebben om een mooie afbeelding o.a. te kunnen tekenen en uitzagen.

Toen kwam een vriendin van mij met een super leuke afbeelding van een uil. Of dit niet iets was voor de geboorteborden van MamaTamTam. En eigenlijk had ik direct het gevoel; dat ga ik gewoon proberen. Deze 3D uil bestaat uit diversen losse houten elementen. Natuurlijk kost het tijd en een investering in materiaal om deze te maken, maar denk dat ik de smaak te pakken heb gekregen en het niet bij deze uil zal blijven. Misschien toch dan maar een Nijntje maken….wie weet!

Heb jij leuke idee├źn voor de uitbreiding van ons assortiment geboorteborden? Ik hoor het graag!

Liefs,
Tamara

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.