Nieuw: De Bugaboo Fox

In eerdere blogs heb ik al eens gemeld dat ik fan ben van de Bugaboo producten. Mijn eerste wagen was een Bugaboo Buffalo Escape edition. Fantastische wagen! Toen ik in verwachting was van onze dochter, hebben we de Bugaboo Donkey aangeschaft. Er zit namelijk maar 13 maanden tussen mijn kindjes, dus ik moest wel naar een duo wagen. De Donkey is daar echt een topper in!

Afgelopen week ontving ik nieuws van Bugaboo dat de Buffalo niet meer wordt gemaakt. Jammer voor nieuwe ouders, want hij is dus straks niet meer te koop.

Een ander nieuwtje was dat de Bugaboo Fox onderweg is. Inmiddels is deze ook verkrijgbaar bij de betere baby-speciaalzaken.

Even een paar mooie highlights van deze nieuwe wagen:

  • De Fox is voorzien van een nieuwe vering. Dit maakt de ritjes nog comfortabeler voor je kindje
  • Een nieuw type rem. Je hoeft je schoenen aan de bovenzijde niet meer te beschadigen. Het werkt d.m.v. een hendeltje wat je intrapt om zowel te vergrendelen als te ontgrendelen
  • De welbekende verstelbare duwstang, verlengbare zonnekap en verstelbare en omkeerbare stoel zitten ook weer op de Fox. Dit zijn echt pluspunten van de Bugaboo, als je het mij vraagt
  • De tweewielpositie. Op deze manier kan de wagen eenvoudig door bijvoorbeeld los zand of sneeuw manoeuvreren
  • De Fox is in zijn geheel, dus met zitje en al, in te klappen tot een mooi, praktisch en compact pakketje. Ideaal voor opbergen of meenemen in de auto
  • Eenvoudig bevestigen van accessoires en bijpassende luiertas
  • Je kunt de Bugaboo Fox zelf samenstellen d.m.v. trendy gemĂȘleerde kleurtjes, hippe kleuren zonnekappen en een bruin-, cognac- of zwartkleurige handgreep.

Ik vind het persoonlijk een hele gave wagen! Een absoluut pluspunt voor mij is de compactheid bij het inklappen. Hier is echt ontzettend goed over nagedacht.

Ben jij nou overtuigd? Klik op onderstaande button en kies jou Bugaboo Fox!

Veel liefs,
Tamara

Klik hier voor de Bugaboo Fox
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.