Moederdag 12 mei 2019

Het is weer bijna zover, Moederdag. Ieder jaar laat ik dit onderwerp natuurlijk niet zomaar voorbij gaan in mijn blog. Vandaar dat ik wederom onderstaande tips graag met jullie wil delen! Want iedere mama vind het stiekem toch wel heel erg leuk om in het zonnetje gezet te worden!

Mijn kindjes zijn nog te klein om zelf echt iets te knutselen en gaan ook niet naar de kinderopvang, dus voor mij is het meestal een cadeautje wat ze samen met papa hebben uitgezocht.

Ik heb eens wat rondgevraagd en veel gelezen en hoor vaak dezelfde favorieten bij veel moeders.

Een opsomming van cadeaus die eigenlijk altijd goed in de smaak vallen (ja ook bij mij!):

  • Een sieraad. Blijft toch vaak een van de favorieten. Hoeft heus niet altijd een enorm duur cadeau te zijn. Groot favoriet bij veel moeders is een sieraad met de initialen of namen van de kinderen en/of partner
  • Een dagje uit. Of dat nou een dagje naar een spa is of simpelweg een dag voor mama alleen om te winkelen, high tea-en, high wine, schoonheidsspecialist, kappersbezoekje, manicure, pedicure, etc. etc. Doet het altijd super. Of gewoon een heerlijke dag weg met het gezin is ook erg leuk!
  • Chocolade. Zo’n lekkere reep Tony’s of iets anders van chocolade is altijd welkom. Ik kreeg het eerste jaar een hart van chocolade gevuld met noten. Heerlijk!
  • Een flesje drank. Want waarom wordt dit toch vaak alleen aan de papa’s gegeven. Sommigen mama’s worden daar ook blij van. En wanneer trakteer je jezelf hier nou op…. Er zijn genoeg mama’s die ik ken die een gin tonic, lekkere champagne of een licor43 zeker kunnen waarderen als cadeau
  • Een mooie foto van de kinderen of het gezin. Uitvergroot voor aan de muur. Tegenwoordig zie je veel op plexiglas, hout, aluminium of forex
  • Een boek of mooi tijdschrift. Ik lees zelf ook heel graag, alleen neem ik er simpelweg de tijd niet voor. Zou dit zeker meer willen doen, dus een boek is ook een fijn geschenk. Denk dat veel mama’s dit wel herkennen.
  • Bloemen. Beetje cliché Moederdagcadeau misschien, maar blijft toch altijd leuk
  • Ontbijt. Ik ken niet veel moeders die een ontbijt op bed echt leuk vinden. Meestal nogal gedoe en rommel in je bed. Maar een uitgebreid ontbijtje aan de tafel is wel heel leuk. Lekker verse sapjes, croissantjes, cappuccino..Mmmm!
  • Luchtje, doucheschuim of ander verzorgingsproduct. Wordt ook een beetje als een cliché cadeautje ervaren, maar toch zijn veel mama’s hier wel blij mee. Ik koop voor mezelf niet zo snel een duur luchtje, of een lekkere doucheschuim van Rituals bijvoorbeeld. Blijft toch fijn om cadeau te krijgen
  • De cadeaubon. Altijd goed natuurlijk. Mama zoekt toch graag zelf haar make-up en kleding uit. Maar bijvoorbeeld ook accessoires voor in huis. Kortom, de fashioncheque, bon van tuincentrum, parfumerie bon, Bijenkorf bon, of zelfs VVV bonnen doen het toch ook nog steeds altijd erg goed.

Hieronder nog enkele tips. Mocht ik nog interessante acties tegenkomen, dan zal ik ze nog gaan vermelden.

Waar word jij blij van op Moederdag?

Veel liefs,
Tamara   

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.