Maxi-Cosi 3WayFamily

Als je al dacht dat het handig was met de 2Way-Fix van Maxi-Cosi, dan kan het nu nog efficiƫnter met de opvolger, de Maxi-Cosi 3WayFamily.

Het systeem bestaat uit een base, een baby-autostoel, een reiswieg en een peuter-autostoel die allemaal op de meest eenvoudige manier ooit in de auto gaan!

Alle onderdelen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en passen zich aan bij elke levensfase van jullie kindje. Met de base (3WayFix) bevestig je zowel de babystoel (Pebble Pro), reiswieg (Jade) als peuterstoel (Pearl Pro i-Size) in een kwestie van een paar seconden. Binnen no-time ben je dus klaar om te vertrekken, ideaal!

In principe was bovenstaande ook al het geval met de 2WayFix. Nieuw is nu eigenlijk de reiswieg die je erop kunt bevestigen.

Vroeger, ten tijde dat ikzelf baby was, stonden wij gewoon los op de achterbank in de reiswieg. Toen waren de veiligheidsvoorschriften heel anders als nu. Men stond niet echt stil bij de gevolgen van een aanrijding. Er was gewoon simpelweg niets anders.

Daarom is deze reiswieg op de achterbank nu zo fijn! Zekers als je een lange rit moet maken en je kleintje kan heerlijk, maar ook veilig doorslapen. De Jade is al direct vanaf de geboorte te gebruiken, tot ongeveer 6 maanden. In de Jade zitten veiligheidsgordels verwerkt, zogenoemde driepuntsgordeltjes. Die zorgen ervoor dat je kindje veilig vast zit in de reiswieg. Zodra je de Jade in de auto plaatst, laat de base weten d.m.v. ledjes en een geluidsignaal of de reiswieg goed bevestigd zit. Zo kunnen jullie zeker weten veilig op weg!

De reiswieg kun je ook weer bevestigen op de Maxi-Cosi Lila, Nova en Adorra kinderwagens.

Tot op heden is de Jade verkrijgbaar in 4 kleurtjes: Nomad Black, Nomad Blue, Nomad Grey en Sparkling Grey.
Maar snel zullen er meer kleuren volgen zoals Nomad Sand, Nomad Red en Sparkling Blue.

Een paar andere specificaties:

  • Niet opvouwbaar
  • Weegt ongeveer 6 kg
  • Afmetingen: 80,5 x 47,5 x 34 cm
  • Lengte matras 67 cm

Kortom, top-product wat mij betreft! Ik hou van de efficiƫntie! Daar is echt over nagedacht. 1 nadeel; De reiswieg Jade neemt wel behoorlijk wat ruimte in beslag op de achterbank. Check dus goed of de afmetingen wel geschikt zijn voor in je auto.

Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie.

Liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.