Mama’s favorieten

Inmiddels zijn we met MamaTamTam.nl nu ruim een jaar bezig. De focus ligt nog steeds op alles wat voornamelijk jonge ouders en ouders ‘to be’ bezig houdt. We reviewen regelmatig producten om ouders te adviseren en houden je op de hoogte van de laatste interessante acties.

We willen met MamaTamTam.nl echt de nadruk leggen op wat ouders belangrijk vinden. Daarom wil ik deze nieuwe rubriek, Mama’s favorieten, opzetten om ouders te interviewen door vragen te stellen en stelling voor te leggen. Heb jij ook interesse om mee te doen? En vind je het leuk om eventueel een vermelding van je eigen blog achter te laten? Stuur dan een mailtje naar info@mamatamtam.nl.

Om een voorbeeld te geven van de vragenlijst, zal ik onderstaande vragen zelf beantwoorden. Ik zie je reactie graag tegemoet!

Veel liefs,
Tamara

 • Als je een echt onmisbaar product moet benoemen wat op je kraamlijst stond, wat is dat volgens jou?
  Hydrofiele luiers, zoveel gebruikt. En nog steeds!
 • Wat was een totaal nutteloos product van je kraam-uitzetlijst?
  Een bedomrander. Wel gekocht, maar dat was zo’n beetje het eerste wat de kraamverzorgster uit bed haalde omdat het gevaarlijk bleek te zijn.
 • Wat is het eerste wat je voor je baby hebt gekocht, na je kraamtijd?
  Extra rompertjes. De was draaide overuren, dus had ik simpelweg niet voldoende.
 • Wat was je mooiste kraamcadeau?
  Phoe…ik heb heel veel leuke en mooie cadeaus gekregen. Wat ik altijd wel bijzonder vind, is een zelfgemaakt cadeau, zoals een geborduurd schilderij. Die heb ik voor mijn beiden kindjes mogen krijgen en ze hangen nog steeds in hun kamertjes.
 • Wat was je minst leuke kraamcadeautje?
  Beetje ondankbaar dit vrees ik….maar denk toch wel kleertje die niet helemaal mijn smaak waren.
 • Stel, je wordt uitgenodigd voor kraamvisite, wat neem je mee als cadeautje?
  Iets waar de mama om heeft gevraagd of anders een gepersonaliseerd cadeautjes. Valt eigenlijk altijd wel goed in de smaak. Ow ja, en altijd iets voor de mama zelf. Ze heeft tenslotte een hele prestatie geleverd!
 • Van welke aankoop voor je kindje heb je achteraf spijt?
  Kom ik toch weer terug op die bedomrander. Was ook niet goedkoop, dus eeuwig zonde.
 • Wat vind jij echt een aanrader als babyproduct en zou jij aanbevelen aan vrienden?
  Ik heb best veel aanraders eigenlijk. Maar als ik er eentje zou moeten uitlichten dan is het mijn buggy. De Mutsy Nexo. Een ontzettend degelijke en compacte buggy. Heb er 2 en zou geen andere willen!
 • Hoe was je eerste vakantie met een kindje? En wat was de bestemming?
  De allereerste vakantie met ons zoontje was naar Centerparcs de Eemhof. Heerlijk relaxte vakantie omdat alles natuurlijk al is ingericht op een kleintje. Ideaal om even bij te komen.
 • Vers koken voor je kindje, of ga je voor een potje?
  Ik nam me tijdens mijn eerste zwangerschap echt voor vers te gaan koken. Ook wel gedaan, maar in de praktijk toch veel vaker een potje gepakt. Ik ben nou eenmaal van het gemak en ben ervan overtuigd dat een potje helemaal niet slecht is. Ik kocht wel altijd de biologische variant.
 • Fysiek winkelen of online shoppen?
  Absoluut online shoppen. Toen mijn zoontje net geboren was reed ik regelmatig naar de stad, maar nu met 2 peuters is dat eigenlijk geen doen. Fysiek winkelen doen we nog hooguit eens in de zoveel tijd als we oppas hebben.
 • Lees je vaker blogs of reviews over babyproducten? Zo ja, waar?
  Jazeker, veelal reviews bij de betreffende shops. Maar ik check ook regelmatig andere mamablogs om te zien wat hen zoal bezig houdt.
 • Heb je nog toevoegingen of ideeën voor MamaTamTam.nl?
  Haha…dit laat ik fijn aan anderen over. Mijn hoofd zit vol ideeën, nu nog uitvoeren!
 • Hoe heet je eigen blog en wat is het doel van jou blog? (optioneel)
  n.v.t.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.