Mama’s favorieten: de favorieten van Naomi

Afgelopen week ben ik de rubriek Mama’s favorieten gestart. Vandaag mag ik Naomi aan jullie voorstellen.

Naomi is mama van Guusje, 1 jaar en Saar, hun sterrekindje. Ze schrijft in haar blog veel over het moederschap met een dreumes in huis en hoe het is om moeder te zijn van een kindje dat er helaas niet meer is. Je vind haar blog via https://mamavanguusjeensaar.com

Wil jij ook meedoen? Mail me via info@mamatamtam.nl

Dit zijn Naomi’s favorieten:

Als je echt onmisbaar product moet benoemen wat op je kraamlijst stond, wat is dat volgens jou?

Dat is toch echt wel de hydrofiele luiers en washandjes. Deze gebruikte ik niet alleen om haar af te drogen na het wassen of in bad, maar ook als ik de fles gaf of gewoon om haar mondje af te doen.

Was een totaal nutteloos product van je kraam-uitzetlijst?

Als ik echt moet kiezen dan toch wel de luieremmer. Wij namen meestal de luier gelijk mee naar beneden om in de vuilnisemmer te doen.

Wat is het eerst wat je voor je gekocht hebt na je kraamtijd?

Ik denk kleertjes voor Guusje. Ik had namelijk heel veel maat 56 en 60, maar zij paste de eerste maanden alleen nog maar maat 50. Ook heb ik wel wat babyspeelgoed gekocht.

Wat was je mooiste kraamcadeau?

Ik denk wel een armbandje met haar naam erop. Die heeft ze van haar tante en oom gekregen en ook wel het kinderbestek met naam en geboorte datum van de andere oom en tante. 

Wat was je minst leuke kraamcadeautje?

Toch wel sommige kleertjes die ik heb gekregen, omdat ik ze niet echt mooi vond. 

Stel, je wordt uitgenodigd voor kraamvisite, wat neem je mee als cadeautje?

Tegenwoordig neem ik iets van speelgoed mee als cadeautje omdat er meestal al heel veel kleding wordt gegeven en geen speelgoed.

De laatste keer dat ik op kraamvisite ben geweest heb ik een blokken doos van woezel en pip gegeven en de ouders waren erg blij er mee

Van welk aankoop voor je kindje heb je achteraf spijt ?

Ik heb voor de geboorte van Guusje wel heel veel kleertjes gekocht waar ze achteraf de helft niet aan van heeft gehad.

Wat vind je echt een aanrader als babyproduct en zou jij aanbevelen aan vrienden?

Zinkzalf van de Etos eigen merk dat vind ik echt een aanrader. Deze is niet zo dik als gewone zinkzalf en is makkelijker smeerbaar.

Hoe was je eerste vakantie met een kindje? En wat was de bestemming?

Mijn eerste echte vakantie was vorig jaar. Toen zijn we eerst een week naar Centerparcs Bostalsee geweest. Voordeel van Centerparcs vind ik dat je echt alles bij elkaar hebt en je eigelijk niet van het park af moet omdat daar genoeg te doen is. Al zijn we wel wat van de omgeving gaan kijken en na die week zijn we nog drie dagen naar Euro Disney geweest.

Vers koken voor je kindje ,of ga je voor een potje?

Eigenlijk beiden. Als we thuis zijn wordt er gewoon vers gekookt, maar als we weg gingen namen we altijd een potje mee. Vanaf 12 maanden wilde Guusje de potjes niet meer dus nu is het alleen nog maar vers koken

Fysiek winkelen of online shoppen?

Zeker beiden. In het begin deed ik wel veel online omdat Guusje klein geboren was en leuke kleding in maat 44 en 50 kon ik alleen online vinden. Nu ze groter is doe ik het eigenlijk beiden.


MamaTamTam.nl bedankt Naomi voor het beantwoorden van deze vragen en wenst haar veel succes met haar blog!

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Een reactie op “Mama’s favorieten: de favorieten van Naomi

  1. Lifestyle Mommy's ~ Linda zegt:

    Dat van die luieremmer is inderdaad waar. Zelfs met onze tweeling namen wij de luiers meteen mee naar beneden. Alleen die van ’s nachts deden wij erin en elke ochtend deden we er een nieuwe zak in dus wij hadden gewoon een klein emmertje. Net zo fris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.