Luiers, luiers, luiers

Hier waren ze een tijdje terug niet aan te slepen, de luiers. 2 baby’s in de luiers toen 2 peuters in de luiers, kortom, veel luiers kopen, veel luiers verschonen!

Gelukkig mogen we al enige tijd genieten van 1 zindelijk kind. Hij was ruim 2,5 jaar toen hij geen luiers meer aan wilde, zelfs niet ’s nachts. En tot op heden gaat dat super goed!

Je kunt je voorstellen dat 2 kindjes in de luiers een behoorlijke aanslag in de portemonnee is. Luiers zijn nou eenmaal duur. En ook wij hebben alle merken en varianten al eens door zitten rekenen. Ook op het internet kom je diversen testen tegen. Het blijft een hele persoonlijke keuze. De een vind Pampers een fijne luier, de ander zweert bij huismerk Etos etc. etc.

En die persoonlijke keuze komt vaak voort uit de ervaring die je hebt met de luier en je kindje. Het ene kind is ontzettend bewegelijk, waardoor de pasvorm heel erg belangrijk is. De luier moet echt goed aansluiten om lekkage te voorkomen. Het andere kindje is wat rustiger maar drinkt misschien wat meer. Dan is een zeer goede absorptie heel erg van belang. De ander heeft weer een gevoelig huidje en dus moet je rekening houden met de samenstelling van de luier. Zoveel mensen, zoveel wensen!

Afgelopen week maakte ik kennis met de nieuwe luiers van Pampers: Pure Protection. Als ik naar onze persoonlijke situatie kijk, zweren wij echt bij Pampers. Om meerdere redenen. Geen irritaties op de huid, goed absorberend, lekken echt alleen door in extreme gevallen (zal geen details geven…), soepel en zacht en de Pampers pants vind ik echt fantastisch. Makkelijk aan- en uittrekken, fijn als je aan het oefenen bent op het potje/wc.

Nu dus nieuw, de Pure Protection. Deze nieuwe lijn bevat hoogwaardig katoen en plantaardige materialen en bieden de vertrouwde 100% droogheid van Pampers. 
De luiers bevatten 0% parfum, lotion, chloorbleekmiddelen en natuurlijk rubberlatex. Bovendien zijn ze dermatologisch getest voor je baby’s gevoelige huid.

Het hoogwaardig katoen wordt verantwoordelijk geteeld in de VS. De leverancier is lid van het Cotton LEADS programma dat duurzaam onderzoek en kwaliteit promoot.

Pampers Pure Protection beloofd 12 uur lang droogheid, heeft wederom de handige urine indicator en de verpakking bevat verschillende vrolijke motiefjes. Ze zijn verkrijgbaar vanaf newborn maat 1, tot en met maat 5.

Nu een actie bij Wehkamp: 33% korting op de Pure Protection luiers. Ze vliegen de deur uit! Wil jij ze ook? Klik dan op onderstaande banner.

Ik ben benieuwd naar jullie ervaring? Welke luiers vinden jullie het fijnst voor je kleintje?

Liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.