Lekker warm tijdens de koude dagen

Vannacht heeft het gevroren, de daken waren wit toen we vanmorgen wakker werden….brrrr!

Als je er lekker op uit wil tijdens deze koude dagen is het natuurlijk van belang je kids warm aan te kleden of als ze nog heel klein zijn, lekker toe te dekken.

Mijn beiden kindjes zijn in de herfst geboren dus toen ik erop uit ging maakte ik gebruik van lekker warme dekentjes en soms zelfs een extra kruikje als we langere stukken gingen wandelen.

Nu zijn mijn kinderen 1 en 2 jaar oud. Echt veel in de wandelwagen zitten ze helaas niet meer. De oudste wil al lekker zelf lopen en de jongste zit meestal in de buggy.

Zoals ik al in eerdere blogs schreef heb ik gebruik gemaakt van diversen wagens. We begonnen met de Bugaboo Buffalo. Fantastische wagen! Toen kondigde ons tweede kindje zich wat eerder aan als verwacht en hebben we de Buffalo ingeruild voor de Bugaboo Donkey. Die zowel als mono maar ook als duo wagen te gebruiken is. Ook een super wagen, maar omdat deze een stukje breder is, is hij niet altijd even praktisch in krappe winkels.

Maar goed, we hebben er onwijs veel profijt van gehad.

Ik heb zelf nooit een voetenzak hoeven aan te schaffen. Nu ze wat groter zijn kleden we ze warm aan en willen ze geen dekentje of wat dan ook meer over zich heen.

Wel vind ik het altijd heel mooi staan als ik een Bugaboo kinderwagen zie met zo’n mooie voetenzak. Kleed de wagen ook helemaal aan. Je kunt dezelfde kleur als je wagen nemen, maar het is ook leuk een ander kleurtje of zelfs printje te nemen voor een hip effect!

Er bestaan trouwens ook universele voetenzakken. Deze functioneren, maar zitten meestal toch niet zo goed aangesloten in de wagen. Persoonlijk zou ik er altijd eentje aanschaffen van hetzelfde merk als je kinderwagen.

Bugaboo verkoopt de gewone voetenzak in diversen kleuren, maar ook de high performance voetenzak.

De high performance zak past op alle Bugaboo wagens. Hij heeft 2 afneembare hoezen waardoor hij geschikt is voor het voor- en najaar. Beiden hoezen hebben een watervaste rits zodat ze kunnen ventileren en makkelijk afritsbaar zijn om bijvoorbeeld schoon te maken. Tevens heeft de hoes een vuilscherm aan de binnenzijde zodat deze beschermt is tegen vieze schoentjes.

De normale voetenzak van Bugaboo is gemaakt van bamboehoutskoolvezel waardoor deze vochtbestendig is. De hoes van de zak kan een stukje worden geopend of helemaal worden verwijderd bij warmer weer. Deze comfortabele, ademende voetenzak biedt uitstekende comfort voor je kleintje bij diversen weersomstandigheden.

Ik vind de hoezen van Bugaboo er erg goed uit ziet en ze voelen zeer comfortabel aan.

Welke schaf jij aan voor je kleintje? Of heb je ervaring met een andere voetenzak?

Veel liefs,

Tamara

Bestel hier je bugaboo voetenzak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.