Kinderfiets

Het was zover…onze oudste werd 3 en wilde een fiets voor zijn verjaardag!

Hij had het alleen nog maar over zijn fiets. Iedere dag vroeg hij wanneer hij nu jarig was, want dan kreeg hij zijn nieuwe fiets.

Eerst zijn we gaan kijken bij Decathlon. Hij had nooit eerder gefietst. Wel eens eerder een poging gewaagd, maar toen had hij de kracht nog niet in zijn beentjes om te trappen. Een driewieler hebben we gehad, maar daar keek hij nooit naar om. Het enige wat hij regelmatig deed was steppen. Kortom, hij moest eerst maar eens oefenen. En dat kan mooi in die winkel. Er staan fietsjes om op proef te rijden, dus dat kwam goed uit.

Hij zocht de meest (met alle respect…) lelijke fiets uit die er stond. Geel met blauw en allerlei drukke toestanden erop. Ik geloof dat het visjes waren. Afijn, hij vond dat mooi. Maar wij waren er iets minder enthousiast over. Daarnaast leek het alsof het fietsje erg zwaar trapte. We besloten toch maar eens verder op onderzoek te gaan en ook even te kijken wat er op internet beschikbaar was.

Het moest een 14 inch jongensfiets worden. Een eis van onze zoon; hij MOEST perse blauw zijn. Prima, ik zocht een hele hippe versie uit met een draagrekje voor het stuur, super leuk! Hij was alleen minder enthousiast. Toen zag hij deze….de Captain America kinderfiets van Dino. Dino heeft diversen thema’s op hun kinderfietsjes gemaakt. Zowel voor jongens als meisjes. Onze zoon is helemaal weg van alles wat met Marvel te maken heeft, dus dit was een schot in de roos. Die moest het worden volgens hem.

Zo gezegd, zo gedaan; dit werd zijn fiets. We keken goed naar reviews. Dat zag er allemaal prima uit. Het is toch altijd afwachten wat de daadwerkelijke kwaliteit van zo’n fietsje is. We bestelde de fiets online. We ontvingen ‘m gelukkig net op tijd. Helaas wat krasjes op o.a. het stuur, maar dat werd keurig opgelost door de betreffende webshop met een kleine creditnota.

Hij was dolgelukkig de ochtend van zijn verjaardag. Want toen stond dit super leuke fietsje te schitteren in de woonkamer!

Hij heeft er al een aantal ritjes op kunnen maken en het gaat super goed! Echt een aanrader, deze fietsjes van Dino.

Mocht je ook op zoek zijn? Check dan hier het aanbod. Of klik op onderstaand logo.

Wij mogen ook weer op zoek, want onze dochter begint nu ook al te vragen naar een fiets voor haar verjaardag. En laat dat nu over 2 weken(!) het geval zijn….

Liefs,
Tamara

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.