Keuzestress

It’s de most wonderful time of the year! Yes! De decembermaand is weer aangebroken. Ik hou d’r van! Kerst, de gezelligheid in huis, leuke dingen doen met mijn gezin, heerlijk.

Maar voordat al die leuke dingen starten is het bij ons altijd keuzestress in december. En nee, niet alleen over wat we aantrekken met de feestdagen, wat we gaan eten of hoe we het huis weer gaan versieren, maar keuzestress omdat onze verzekering altijd eens kritisch worden bekeken deze maand.

Zo bekijken we altijd of we onze zorgverzekeringen gaan aanpassen, we kijken naar de kosten bij onze energieleveranciers, we checken de autoverzekeringen en lopen ook alle verzekeringen na m.b.t. ons huis.

Wat ik heb geleerd is dat overstappen eigenlijk altijd wel loont. Zeker in het geval bij de energieleveranciers is dit bij ons van toepassing. We kijken dan goed naar de tarieven, maar ook naar de vaste leveringskosten. Daarnaast zijn we ook kritisch op ons verbruik. Waar zouden we op eventueel op kunnen bezuinigen.

Zorgverzekeringen nalopen, daar gaat bij ons de meeste tijd inzitten. Ga je voor wel of niet aanvullend, verhoog je je eigen risico? Allemaal zaken waar je echt even over moet nadenken ook mede omdat je een beetje in de toekomst moet kijken. Gaan jullie voor een kindje dit jaar of verwachten jullie al een kindje in 2019, dan is een aanvullende verzekering misschien een goed plan. En zo zijn er uiteraard nog meer afwegingen die je voor jezelf moet maken.

Onze ervaring met Independer was erg prettig. Een goede nauwkeurige vergelijker die een duidelijk beeld geeft van de keuzes die bij jou aan zouden sluiten. Daarnaast was het mooi meegenomen dat je van Independer een gratis tandongevallen verzekering krijgt als je via hen je verzekering afsluit. Fijn!

Mocht je er nog niet uit zijn, dan zou ik je aanraden om op onderstaande link te klikken. Kijk wat voor jullie van belang is en maak dan je keuze!Succes met jullie keuze(s)!

Veel liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.