Je mooiste foto

Heb jij ook zo bizar veel foto’s van je kind(eren)? Nou bij ons thuis is dit absoluut het geval. Er worden tegenwoordig zo veel en vaak foto’s gemaakt met onze mobiele telefoons, dat de hoeveelheid foto’s nauwelijks bij te houden is.

Van vroeger weet ik nog dat mijn moeder ook veel foto’s maakte en hier regelmatig een mooi fotoalbum mee vulde. Inclusief teksten, stickers, kaarten etc. Ik ben blij dat ik deze foto’s allemaal nog heb! Zo leuk om terug te kijken. Maar tegenwoordig is alles digitaal en ga je niet even op je gemak alle ‘tig’ duizend foto’s door zitten kijken op je laptop. Laat staan dat je dit met de kinderen gaat doen. Waar moet je beginnen!!

Omdat ik toch iets fysiek wilde vastleggen maak ik jaarlijks per kind een fotoboek. Voor onze zoon heb ik dit voor zijn eerste levensjaar al gedaan. Het was nog een hele klus om de mooiste foto’s eruit te kiezen. Er zijn dan ook zoveel mooie en bijzondere foto’s.

Maar uiteindelijk is het toch gelukt en is het een mooi boek geworden. Hij is net 2 geworden, dus ik moet nu weer aan de slag met boek 2.

Sinds kort heb ik Fotofabriek.nl ontdekt (https://www.fotofabriek.nl). De Fotofabriek.nl is dit jaar benoemd tot beste in de fotoboek test 2017. In deze test zijn 33 aanbieders vergeleken op 120 criteria. Fotofabriek kwam eruit mede door de gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb dit kort geleden ook zelf mogen ervaren. Ik wilde graag een mooie foto van de kinderen op canvas. Dat deed ik via: https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-canvas/

De editor van Fotofabriek.nl werkt heel eenvoudig, dan viel me direct op. Ook de communicatie na de bestelling verliep snel en de levering was ook prima in orde. De kwaliteit van de canvas foto was ook helemaal naar verwachting. Wij waren uiterst tevreden.

Binnenkort dus aan de slag via Fotofabriek.nl met 2 nieuwe fotoboeken!

Met welke leverancier heb jij goede ervaring? En welke bijzondere foto heb jij laten vereeuwigen?

Veel liefs,

Tamara

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.