In blijde verwachting…

Lijkt voor mij alweer een hele tijd geleden toen ik mijn eerste kindje verwachtte. Onze oudste wordt binnenkort alweer 3 jaar! Time flies..

Ik kan me het nog als de dag van vandaag herinneren. Eindelijk (na helaas voor ons een best lange tijd) een positieve test in handen! Een gat in de lucht sprong ik!

Toen het moment van de spullen uitzoeken, je inlezen in allerlei materie van het zwanger zijn, bevallen en de kraamtijd. Er komt zoveel op je af.

Wat ik wel ontzettend leuk vond waren de gratis proefpakketjes. De een vind het leuk, de ander zit er totaal niet op de wachten. Ik wilde gewoon overal aan mee doen destijds…haha! Ik werd eindelijk moeder.

Al tijden staat er een banner van de Blije Doos op MamaTamTam maar niet eerder schreef ik er een blog over.

Vandaag wilde ik deze uitlichten.

Je schrijft je in op deblijedoos.nl. Vervolgens kun je de De Blije Doos ophalen bij Prenatal of Etos. De doos zit gevuld met diversen proefverpakkingen zoals luiers, wasgels, cremes, er zat een speentje in, een Avent flesje, etc.
Kortom, leuke dingen om te proberen. Daarnaast schrijf je je direct in om 5x per jaar het WIJ magazine te ontvangen en ontvang je iedere week per mail een update over je zwangerschap. Ook krijg je e-mails/post met diversen interessante aanbiedingen zoals luiers e.d. Als je daarna binnen 6 weken de geboorte van je kindje aangeeft bij WIJ, krijg je een gratis mutsje cadeau met de naam van je kindje erop. Hoe leuk!

Ben jij in verwachting en lijkt je dit leuk? Klik op onderstaande banner. Veel plezier met uitpakken!

Veel liefs,
Tamara

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.