Huishoud- & Negenmaandenbeurs

Vanaf a.s. zaterdag is het weer zover! De Huishoudbeurs gaat dan van start en vanaf woensdag 20 februari gaat de Negenmaandenbeurs ook van start in de RAI in Amsterdam.

Diversen grote, maar ook kleine deelnemers zullen hun producten en/of diensten weer tonen op deze beurs. Wederom een groot scala aan bekende ketens, diversen merken, fashion, lifestyle, diversen workshops, etc. etc.

Vorig jaar was ook een groot succes! Voor het eerst heel burgerlijk een trolley meegenomen en ow wat was die nodig!!

Een paar tips:
– Trek absoluut je makkelijkste schoenen aan. Wat je gaat wat kilometers vreten!
– Neem een trolley mee. Iedereen verafschuwd ze, maar ze zijn echt handig! Geen gesjouw met tassen, ideaal!
– Wij gingen vorig jaar van huis met de intentie om op de beurs wat te eten. Niet handig! Tuurlijk zijn er standjes waar je vanalles kunt proeven, maar verwacht geen complete maaltijd. En, waar je dan wel een ‘maaltijd’ kunt krijgen, is het MEGA druk!
– Kies naast die makkelijke schoenen, ook voor makkelijke kleding. Er staan ook stands met kleding, dus mocht je willen passen….
– Plan van tevoren je looproute, soms lijkt het 1 groot doolhof, maar er zit logica in! Bekijk de plattegrond van tevoren, zodat je ook niets kunt missen, zeker niet wat je perse wil zien.
– Ga met een georganiseerde reis mee. Een collega van mij doet dit al jaren en dit bevalt uitstekend. Geen gerommel met parkeren.
– Ga je toch met de auto? Zet de auto dan gewoon onder de RAI zelf. Prima parkeergelegenheid, wel druk uiteraard, maar je hoeft geen kilometers meer af te leggen naar de beurs zelf.

Kleine actie die ik nog met jullie wil delen van Prenatal. Zij staan uiteraard ook weer op de beurs, hal 8 stand 102:

Alvast veel plezier komende week!

Liefs,
Tamara


Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.