Hip speenkoord!

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker; leuke, vrolijke, maar vooral hippe speenkoorden.

Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen.
Een van de kraamcadeautjes van onze dochter was een speenkoord met haar naam erop. Vrolijk gekleurde kralen, van zowel hout, rubber als een gevlochten materiaal maakte het koord meteen opvallend mooi. Ik had nooit eerder een speenkoord gebruikt, dus was vrij sceptisch. Moet ook eerlijk zeggen dat het koord de eerste maanden in een lade heeft gelegen. Toen ze wat groter werd, wilde ze er graag mee spelen als ze het koord zag liggen.

Helaas moet ik er, tot op de dag van vandaag, nog af en toe uit ’s nachts. Vaak omdat ze dan haar speentje kwijt is. De truc van 5 spenen in bed gooien hielp even, maar al gauw gooide ze deze er allemaal weer uit. Jammer….

Toen ik dus dit koord weer tegenkwam, nam ik me voor ‘m die nacht te gebruiken. Eens kijken of dat hielp.
En jazeker, dat hielp absoluut! Wat een fijn en veilig koord. Ze is er zelf helemaal weg van, hij moet zelfs mee naar opa en oma. ┬áZe loopt er het liefst de hele dag mee rond (dat proberen we uiteraard te beperken…haha!).

Ook op vakantie ging het speenkoord weer mee. En mama heeft geslapen zonder eruit te gaan, joehoe! Had mama ook echt even vakantie.

Bij thuiskomst bestelde ik er direct ook eentje voor onze zoon. Hij slaapt sinds kort met een dekbed en kussen en raakt daardoor ook regelmatig zijn speen kwijt onder zijn kussentje. Nu hij ook zo’n hip koord heeft, maak ik deze vast aan zijn t-shirtje en kan hij zijn speen zelf terug vinden s’ nacht.

Het is dus niet alleen een heel leuk, vrolijk, trendy koord, maar ook nog eens echt super effectief.
Voorlopig mogen ze lekker slapen met dit mooie koord, totdat we de speentjes moeten afzweren….Maar dat is weer een andere uitdaging!

Wil jij nou ook zo’n leuk gepersonaliseerd koord bestellen? Voor jezelf, of als (kraam)cadeau? Klik dan hier voor meer informatie.

Veel liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.