Geboorteborden

Eerder zagen jullie wellicht al berichten voorbij komen met geboorteborden. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de achterkant van de site om de shop voor geboorteborden op orde te krijgen. We gaan pas live, als alles klopt!

Vandaag wilde ik eens in mijn blog aandacht schenken aan de vraag; waarom geboorteborden?

Inmiddels zijn we nu bijna 3 jaar bezig blogs schrijven voor Mamatamtam.nl. Super leuk om te doen, maar ik zocht naar uitbreiding van de site. Voorheen hadden we er externe shops aan gekoppeld met babyspullen, maar dit vergt erg veel onderhoud en dat wilde ik niet meer.

Toen ik zwanger was van onze dochter kwam ik op het idee om zelf haar geboortebord te gaan maken. Ik wilde dit al bij mijn eerste zwangerschap doen, maar toen kwam het er simpelweg niet van. Bij mijn zoon huurde we een grote baby Mickey Mouse. Dus maakte ik voor onze dochter zelf een baby Minnie Mouse. Hij staat nog steeds te pronken op haar kamertje.

Waarom dan nu borden in de vorm van wegwijzers? 
Aangezien mijn partner en ik graag het e.e.a. klussen in- en rondom het huis, bleef er geregeld wat resthout over. Ik vond dat zonde om zomaar weg te gooien en dus probeerde ik er eens een naambordje van te maken voor onszelf. Zo gezegd, zo gedaan, alleen vond ik het wat te groot geworden voor bij de deur. Toen bedacht ik me; waarom geen leuke geboortebordjes hiervan maken. Ik ben uiteraard niet de eerste die deze vorm van geboorteborden bedacht, ik had ze al vaker gezien her en der, maar vond ze telkens zo leuk. Dus ben ik begonnen met het zagen en schilderen van een aantal plankjes. Dat werd steeds meer. Ik kocht betere materialen, sjablonen, gereedschap, legde contact met een bedrijf wat kon zorgen voor resthout, etc. Kortom, het begon aardig te lopen.

Inmiddels heb ik al wat mensen blij mogen maken met een bord en zitten de eerste bestellingen alweer in de pijplijn!
En gelukkig vind ik het ook super leuk om te doen! Echt een leuke hobby!

Inmiddels ben ik de collectie aan het uitbreiden met gelegenheidsborden zoals borden voor bruiloften, verjaardagen en jubilea. Er is ontzettend veel mogelijk, mochten er andere wensen zijn.

Mocht je zelf interesse hebben? Neem dan contact met me op door hieronder een reactie achter te laten of mail mij via info@mamatamtam.nl.

Veel liefs,
Tamara

 

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.