Geboorteborden; we zijn live!

Na weken hard werken zijn de producten en de website eindelijk klaar!

Ben er best een beetje trots op! En meteen een nieuwtje; na al een aantal gave geboorteborden verkocht te hebben, gaan we nu ook geboorteborden verhuren!

Er zijn diversen mogelijkheden. Voor de verhuur hebben we 3 varianten gemaakt. Een zacht roze, stoer blauwe en trendy mintgroene. Dit in combinatie met vintage grijs-kleurige bordjes. Dit geeft het geheel een stoere uitstraling.

De borden voor de verhuur worden geleverd op een robuuste Douglas houten paal die uitermate geschikt is om buiten te gebruiken. De bordjes worden afgelakt en vernist zodat ze geschikt zijn om buiten te zetten en ook tegen slechte weersomstandigheden kunnen. Daarnaast maken we gebruik van RVS schroeven. Dus geen roestplekjes na verloop van tijd. Al vanaf €35 staat zo’n gaaf bord al in jullie tuin. We bieden ouders ook de mogelijkheid om na afloop van de huurperiode het naambordje te behouden.

Mocht je toch liever een bord willen kopen dan zijn er uiteraard meer mogelijkheden. Een standaard bord bestaat uit 5 bordjes, deze kun je aanvullen met 2 extra bordjes voor bijvoorbeeld de geboortedatum, een welkomstboodschap of een afbeelding. Daarnaast kun je kiezen uit een Douglas houten tuinpaal of een wit gelakte tuinpaal.

Wil je echt je eigen draai aan het bord geven; dat kan uiteraard ook. Je kiest dan voor een geboortebord op maat. Kleur, aantal bordjes, tekst, soort paal, etc. is dan allemaal nader te bepalen. Prijs is dan op aanvraag.

Check de homepagina van http://www.mamatamtam.nl. Hier vind je een aantal voorbeelden en meer informatie.

Ik hoor ook graag jou mening; wat vind jij van onze borden? Heb je nog tips, of andere leuke ideeën?
Ben benieuwd!

Liefs,
Tamara

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.