Geboorteborden? Waarom?

Die vraag krijg ik vaker: ‘Leuk dat je geboorteborden maakt, maar hoe ben je eigenlijk op dit idee gekomen?’

Misschien leuk om dat eens te delen!

Op school was ik altijd al graag aan het tekenen. Ik vind mezelf helemaal niet creatief, omdat ik het altijd moeilijk vind om iets te bedenken en vervolgens maar gewoon te beginnen. Een goed uitgedacht plan werkt bij mij altijd het beste. Er moet een gedachten achter een product zitten.

Toen ik in verwachting was van onze eerste, was ik al vroegtijdig op zoek naar een mooi bord voor in de tuin. Hoe leuk is het om de geboorte van je kindje op een bijzondere manier te delen met de buitenwereld. Ik had het al helemaal in mijn hoofd…

Maar dat bleek nog niet zo eenvoudig. In mijn nabije omgeving kon ik niet direct iets vinden wat aansloot op mijn wensen. Op dat moment waren we helemaal in-to-Disney. Ik wilde graag een baby-Mickey Mouse. Uiteindelijk is het ons gelukt een bord te huren. We moesten er wel een stuk voor rijden, maar afijn, we waren geslaagd! Zelf maken was nog niet bij me opgekomen, ik zag niet waar ik de tijd vandaan moest halen met een kleintje onderweg.

Kort na de geboorte van onze zoon, bleek ik al snel weer in verwachting van ons meisje. Dit keer zou ik het anders aanpakken. Ik wilde wederom iets van Disney, een baby-Minnie Mouse. En dus tikte ik ergens wat materiaal op de kop, haalde een heel arsenaal aan verf en ben gewoon begonnen. Het resultaat was een schattige roze Minnie Mouse in de tuin. Ik was best een beetje trots.

Wat mij opviel was dat er in mijn directe omgeving geen bedrijf zat die borden naar wens maakte. En zo gingen mijn gedachten…..wat als ik dit zelf eens zou oppakken? Na de geboorte van onze dochter zag je steeds vaker wegwijzer-borden. En zo ben ik begonnen. Ik vond deze zelf zo leuk dat ik de eerste op proef heb gemaakt voor een vriendin die was bevallen van een zoontje. Ik ben gaan adverteren en zo ging het balletje echt rollen. De aanvragen stroomde binnen! Ook afbeeldingen op verzoek werden aangevraagd, andere kleurstellingen etc. etc.

Inmiddels heb ik al heel wat bordjes mogen maken! En het blijft ontzettend leuk. Telkens wordt ik verrast door nieuwe idee├źn, ook van papa’s en mama’s zelf.

Een goed voorbeeld van een eigen ontwerp is onderstaand bord. Deze heeft de mama zelf helemaal ontworpen.

Soms heb je zelf een goed idee, maar geen zin om het zelf te maken, geen zin om de materialen aan te schaffen of er veel tijd en geld in te stoppen. Dan bieden wij de oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk in onze shop voor nog meer super mooie geboorteborden!

Liefs,

Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.