Gastblogger(s) gezocht!

MamaTamTam.nl is nu dik een jaar bezig met haar website. Het reviewen van producten en diensten gaat erg goed, maar kan altijd beter! Daarom zijn we nu op zoek naar gastbloggers. Dames (of heren) die het leuk vinden om specifiek over producten en/of diensten rondom het ouderschap willen vertellen. De producten waar we over schrijven lopen heel erg uiteen. Dan kunnen spullen zijn m.b.t. de aanschaf van de babyuitzet, speelgoed voor peuters, producten die het leven van ouders nog comfortabeler moeten maken, vakanties, verzekeringen etc. etc. Kortom, ontzettend divers.

MamaTamTam.nl is destijds opgezet om jonge of aanstaande ouders wegwijs te maken in de aanschaf van diversen producten en diensten rondom het ouderschap. Maar omdat mijn eigen ervaring met deze producten en diensten ook niet oneindig is, zou het leuk zijn om ook de ervaring van andere ouders te delen. Zo startte ik kort geleden ook de rubriek Mama’s favorieten. Om eens van andere moeders te vernemen waar zij nu enthousiast van worden. Dat is altijd goed voor de inspiratie!

Neem eens een uitgebreid kijkje op dit blog. Zo zie je voorbeelden van diversen reviews.

Dus, vind je het fijn om jouw ervaring te delen m.b.t. producten/diensten omtrent het ouderschap en vind je het leuk andere ouders te adviseren? Schrijf je graag, maar geen zin om een eigen website op te zetten? Dan is dit je kans! Stuur een mailtje naar info@mamatamtam.nl en wie weet staan jou eigen verhalen hier binnenkort.

Liefs,
Tamara

Vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.