Foto op canvas

Al vaker deelde ik via mijn blog mijn ervaring m.b.t. het maken van een fotoboek. Elk jaar maak ik voor mijn beiden kinderen zo’n gaaf fotoboek. Zo zat mijn moeder vroeger nog alle foto’s zelf te plakken en tekst erbij te schrijven, zo doen wij dat tegenwoordig allemaal digitaal. Super handig!

En ook leuk voor de kinderen straks als ze ouder zijn. Iedereen maakt zoveel foto’s met zijn telefoon. Maar zelden dat je ze terug gaat kijken. Dus dan biedt een mooi fotoalbum echt uitkomst.

Een aantal foto’s zijn me heel dierbaar. Dat zijn uiteraard de eerst foto’s van onze kleintjes, maar ook foto’s waar ze gewoon ontzettend mooi op staan. Ik hou niet van geportretteerde foto’s. Ik hou zelf meer van spontane foto’s. Al jaren wil ik een gave uitvergroting voor aan de wand, maar telkens twijfelde ik over welke foto het dan moest worden.

Ik was er eindelijk uit! Mijn schoonouders maakte een spontane foto tijdens een boswandeling en dit bleek een perfecte foto te zijn voor een uitvergroting. Het werd een foto op canvas van 120 x 80 cm. Ik vind andere materialen zoals hout en plexiglas ook heel gaaf, maar canvas geeft een soort van natuurlijke uitstraling, vind ik zelf.

Ik kwam terecht op de website van Topdoek.nl. Het bleek kinderlijk eenvoudig om een canvas foto te bestellen. Topdoek.nl biedt naast de foto’s op canvas nog meer mogelijkheden, zoals een afdruk op hout, glas, forex etc.

Twee dagen later kwam DHL mijn foto al brengen. Eerlijk; ik was erg onder de indruk van de kwaliteit. Met name omdat deze foto was genomen met een telefoon. Je ziet geen pixels, maar gewoon een scherpe, duidelijke foto met een mooie kleurkwaliteit. Ook de lijst voelt erg degelijk aan.

Kortom, ik ben erg tevreden met mijn foto op canvas! Hij heeft een mooie prominente plaats gekregen.

Wil jij nou ook graag een foto laten uitvergroten? Klik dan op de links in bovenstaand blog voor meer info. Daarnaast mag ik jullie 10% korting geven op je bestelling. Gebruik hiervoor de kortingscode: tdlike10

Liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.