Feestkleding

Op zoek naar leuke kleertjes voor de feestdagen….best nog een uitdaging…. Ligt absoluut niet aan het aanbod, maar meer aan mijn smaak. Beetje kieskeurig!

Ik vind het voor kinderen al gauw erg overdreven, soms zelfs bijna wat ordinair. Veel glitter, veel strikjes, stropdasjes voor jongens, opvallende jurkjes….Voor mij iets te veel van het goede. Maar dat is echt heel persoonlijk!
En ik vind het meestal zonde dat ze het echt maar 1 keertje aan kunnen. Ik zoek liever naar iets wat wel feestelijk is, maar wat daarna ook nog gedragen kan worden. Leuk zo’n foute kersttrui, maar die beland echt na 1 keer dragen achterin de kast. Onnodig.

Ik ben afgelopen weekend op zoek gegaan naar iets wat dus geschikt is voor de feestdagen en daarna ook nog gewoon gedragen kan worden. Voor mijn zoon werd het een mooie donkere jeans met een stoere sweater, wat langer aan de achterzijde. In mooie winterse kleuren, donkerblauw met bordeaux rood. Nette schoenen eronder, haartjes in de gel en good to go!

Voor mijn dochtertje werd het een comfortabel, maar toch feestelijke grijze jegging met zwarte sterretjes. Daarop een kanten top met verhoogd kraagje. Super schattige outfit! Laarsjes eronder en ook helemaal netjes!

Ik zeg…missie geslaagd!

Inspiratie nodig? Klik op een van onderstaande banners en misschien zit er wel iets tussen voor je.

Ben jij al klaar voor de feestdagen? Wat trek je aan? En waar kies je voor bij je kind(eren)?

Liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.