De luieremmer

Echt onmisbaar in ons huishouden, de DiaperChamp luieremmer.

Lang getwijfeld welke luieremmer het moest worden en zelfs in eerste instantie of we wel zo’n grote luieremmer nodig zouden hebben. Wat ben ik blij dat ik er inmiddels 2 heb!

De DiaperChamp is zo onmisbaar bij ons omdat deze absoluut geen nare geurtjes doorlaat. En hij is met 1 hand bedienbaar waardoor je altijd 1 hand vrij hebt om je kindje vast te houden op de commode. Daarnaast kun je gewone pedaalemmerzakken in deze luieremmer kwijt en is het dus niet nodig hier nog aparte dure cassettes voor te kopen. Absoluut pluspunt!

De DiaperChamp is verkrijgbaar in 3 maten, Regular (56 cm), Medium (72 cm) en Large (92 cm). Wij hebben destijds gekozen voor 2x de Regular. Achteraf had ik misschien toch de grotere moeten bestellen. De luiers worden namelijk ook steeds groter…..

De Regular biedt ruimte voor 30 luiers, de Medium voor 50 luiers en de Large 75 luiers.

Als je momenteel toevallig op zoek bent naar een goede luieremmer, dan is de DiaperChamp een echte aanrader!

Vanaf februari 2018 is de nieuwste DiaperChamp ONE verkrijgbaar. Een compact, trendy en kleurrijk luieremmertje met dezelfde reukdichte technologie als de DiaperChamp classic. Ook in de DiaperChamp ONE kan je elke zak gebruiken. Aan de veiligheid is extra aandacht gegeven, de DiaperChamp ONE heeft namelijk een simpel aan- en- uit te zetten kinderslot.

Veel liefs,

Tamara

Bestel hier je diaper champ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.