De fles!….Dr. Brown

Wat mij betreft echt DE fles! Een hele tijd geleden schreef ik hier een uitgebreid blog over. Toen zat ik echt nog midden in de flesvoeding en zweerde ik absoluut bij deze super flessen!
Ik merkte echt een duidelijk verschil bij mijn kinderen. Ik begon met een hele serie Avent flessen. Niets mis mee, maar mijn kinderen hadden echt enorm last van krampjes. Dus, op advies, stapte ik over op Dr. Brown.

Het unieke gepatenteerde ventielsysteem: dat is wat Dr. Brown’s onderscheidt van andere babyflessen. De werking ervan is wetenschappelijk aangetoond, maar wat doet deze fles precies?

  • De Dr. Brown’s fles is ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Brown. Het is een fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby’s.
  • Dr. Brown’s wordt wereldwijd geadviseerd door artsen en wordt veel gebruikt door professionals in de natale zorg.
  • Lucht gaat naar binnen via de speenring, maar komt niet in de voeding terecht.
  • De lucht wordt via het speciale ventielsysteem naar de ruimte boven de voeding geleid. Essentiële voedingsstoffen blijven hierdoor behouden.
  • Het ventielsysteem voorkomt het ontstaan van negatief vacuüm, luchtbelletjes in de voeding en vacuüm zuigen van de speen.
  • De baby drinkt comfortabel terwijl de melk vrijuit kan stromen, zoals bij borstvoeding.

Mocht je ook fan zijn van deze flessen, dan heeft Prenatal nu wel een hele fijne actie! 2e artikel 50% korting. Heel fijn, aangezien de flessen best prijzig zijn.

Mijn tip, mocht je bezig zijn met je baby-uitzet: schaf geen hele reeks aan van 1 merk. Je zult merken dat je kindje aan een bepaald type fles moet wennen. Werkt het niet, dan heb je misschien wel veel geld uitgegeven aan al je flessen en kun je weer opnieuw beginnen….

Liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.