De Bugaboo Donkey

In het vorige geplaatste bericht, lieten we weten dat we momenteel op zoek zijn naar gastbloggers.

Vandaag mag ik Naomi aan jullie voorstellen. Een niet geheel onbekende op MamaTamTam.nl, want Naomi deed eerder al mee aan de rubriek Mama’s favorieten.

Naomi is 32 jaar, getrouwd en mama van 2 meisjes waarvan er 1 helaas niet meer is. Op haar eigen blog https://mamavanguusjeensaar.com schrijft ze regelmatig over haar leven als moeder van een dreumes en moeder van een overleden kindje. Wekelijks komt er op haar blog een interview met een mede- papa of mama uit.

Naomi bood zich aan als gastblogger voor MamaTamTam.nl en wil haar ervaring delen met 1 van haar favorieten aankopen; de Bugaboo Donkey. Voor mij ook geen onbekende. Zelf heb ik deze wagen gehad en ook ik was hier dik tevreden over.

Naomi ervaring

Toen ik vorig jaar zwanger bleek te zijn, 8 maanden na onze eerste dochter, wilde ik graag een duowagen hebben omdat onze oudste 16 maanden zou zijn als de baby geboren zou worden.

Daarom ging ik op zoek naar een tweelingwagen, ofwel een duowagen. Na lang zoeken wist ik zeker dat ik een wagen wilde waar de kinderen naast elkaar zouden zitten en niet achter elkaar.

Toen kwam ik al snel uit bij de Bugaboo Donkey. Het enige waar ik aan twijfelde was de prijs. Hij zou namelijk rond de €1500,- kosten en dat vond ik nogal een prijs voor een wagen die we misschien maar even zouden gebruiken. Als mijn oudste dochter niet meer in de kinderwagen wilde, zou ik hem niet meer gaan gebruiken.

Echter las ik op de website van Bugaboo dat je van de duowagen een enkele wagen kan maken. Daardoor ging ik wel overstag maar i.p.v. een nieuwe hebben we via internet een tweedehands wagen aangeschaft voor de helft van de prijs.

Omdat de vorige kinderwagen die we ook tweedehands hadden gekregen zijn beste tijd had gehad, besloten we gelijk gebruik te maken van de kinderwagen.

Als de kinderwagen in enkele stand staat is hij iets breder dan een gewone kinderwagen. Voordeel is wel dat je naast je kindje een mandje heb waar makkelijk een luiertas in kan zodat je hem niet aan de wagen hoef te hangen en zo heb je altijd alles bij de hand.

Daarnaast vind ik het een voordeel dat de kinderwagen luchtbanden heeft en dat de voorwielen makkelijk rond draaien. Je kunt ze ook vast zetten als je op een onverharde weg loopt.

Ik kan echt iedereen de Bugaboo Donkey aanraden. Je kunt hem namelijk in drie verschillende versies kopen; voor 1 kindje, voor twee kinderen van verschillende leeftijden maar uiteraard ook voor een tweeling.

MamaTamTam bedankt Naomi voor haar input over deze super fijne wagen!

Heb jij nou ook interesse in deze wagen? Klik dan hier of op onderstaande afbeelding voor meer info.

Of vind je het ook leuk om jou ervaring te delen over jou favorieten product(en)? Of misschien wil je juist een ervaring delen over een product wat je juist af zou raden? Mail me via info@mamatamtam.nl

Veel liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.