Cybex Lemo kinderstoel

Al eerder schreef ik reviews over kinderstoelen zoals je Stokke Steps, de Tripp Trapp en de Kidsmill Up. Vandaag is het de beurt aan de Cybex Lemo kinderstoel. Ook een stoel die met je kindje meegroeit.

Deze gaat echt lang mee, want je kunt er met behulp van een bouncer voor zorgen dat je kindje er vanaf de geboorte in kan en je kunt er zelfs als volwassenen in zitten.

Vanaf 6 maanden kun je de apart verkrijgbare babyset erbij gebruiken met eetblad.

Het mooie van deze stoel is dat hij ontzettend snel in- en uit elkaar is gehaald d.m.v. maar 4 schroefjes. Binnen 3 minuten gedaan! Fijn als je de stoel bijvoorbeeld mee wil nemen, voor een etentje buiten de deur.

Daarnaast kun je de hoogte van de stoel met 1 handbeweging aanpassen. Geen gedraai of geprutst met schroeven of knoppen. Ook die diepte is op deze manier eenvoudig aan te passen.

Om de stoel bij je interieur aan te laten sluiten is deze verkrijgbaar in een aantal hippe kleurtjes zoals, Outback Green, Canary Yellow, Twilight Blue, Porcelain White, Infinity Black en Storm Grey.

Naar mijn mening gaat deze stoel een hit worden. Hij is namelijk niet lomp groot, zoals toch wel veel kinderstoelen op de markt. En omdat hij erg lang mee kan gaan is hij de prijs ook waard!

Heb jij interesse in deze stoel? Klik dan hier of op onderstaande afbeelding.

Veel liefs,
Tamara

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.