Cadeaumaand en Black Friday!

Vorige week schreef ik al een blog over schoencadeautjes. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij….

De Sint is sinds afgelopen weekend weer in het land en velen zijn al voorbereidingen aan het treffen voor het heerlijk avondje.

Ik moet bekennen dat ik het uitzoeken van cadeautjes voor mijn kinderen best nog een uitdaging vind. Onze zoon is net 2 geworden en ons dochtertje wordt morgen 1 jaar. Ze zitten dus al volop in de cadeaus. Sowieso vind ik een cadeau uitzoeken voor een 1 jarige echt een uitdaging. Vaak vinden de dreumesen het inpakpapier stukken interessanter….

Voor onze zoon was het iets makkelijker omdat hij nu begint met knutselen. Dan zijn potloden, kleurboeken, klei, stickers etc. altijd welkom.
Voor ons dochtertje ben ik momenteel nog op zoek naar een verjaardagscadeau. Lastig!!!

Ik kom al snel uit op het speelgoed van Vtech, zoals de ToetToet auto’s of de boerderij. Daar hebben ze ook al meer van. Daar spelen ze eigenlijk altijd wel mee. Ach ja, zolang er lampjes in zitten en het een gezellig geluidje maakt is het al snel prima voor die kleintjes!

Mocht je zelf ook op zoek zijn naar decembercadeautjes dan hierbij nog een aantal tips:Vergeet ook de diversen acties op Black Friday niet:

Promotie 1 300x250

Doe er je voordeel mee.

Hebben jullie nog andere tips voor leuke cadeautjes?

Veel liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.