Bugaboo Track collectie

Als echt Bugaboo-fan is het bijna jammer dat ik uit de baby-periode ben! Want wat een mooie wagens zijn de nieuwe limited editions. Ik zou het wel weten als er een kleintje op komst zou zijn!

Zelf heb ik 2 keer gekozen voor een limited edition versie. Net even anders zijn als de meeste wagens die je ziet, vond ik altijd leuk!

De Bugaboo Track collectie valt al op door de prachtige lichte petrol kleur. De limited edition versies zijn toegepast op de Bugaboo Fox, Bugaboo Bee 5 en Bugaboo Donkey 2. Bijzonder ook dat de bekleding is gemaakt van gerecyclede petflessen. Er wordt dus ook aan het milieu gedacht! De zonnekap heeft een venster dat je open of dicht kunt zetten. Ideaal dus voor de warmere dagen en om je kindje in de gaten te kunnen houden.

De stof aan de binnenzijde heeft een lichtgrijs gemêleerde kleur. De combinatie met het petrol geeft een hele frisse look. De handgrepen op de duw- en draaibeugel zijn in mooi zwart lederlook uitgevoerd. Verder is de collectie uitgerust met een zwarte bagagemand en zwarte, glanzende wieldoppen (voor de Bugaboo Fox en Bugaboo Bee 5). Daarnaast kun je kiezen uit een zwart of aluminium onderstel.

Uiteraard zijn deze limited editions weer uit te breiden met bijpassende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de voetenzak voor in de winter.

Geïnteresseerd in deze of andere Bugaboo wagens? Klik dan hier of op de foto hieronder! Vanaf a.s. vrijdag is de Track collectie verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.