Boodschappen doen…fun?!

Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar als ik heel eerlijk ben vind ik boodschappen doen nou niet echt bepaald een fijne bezigheid. En al helemaal niet met 2 kleine kids….

De ene keer gaat het beter als de andere. Maar die momenten dat ik beter tegen de muur kan praten in plaats van tegen hen, heb ik altijd spijt dat ik toch niet even heb gewacht om ’s avonds boodschappen te doen, als zij lekker liggen te slapen en papa thuis is. Afijn, meestal vind ik boodschappen doen dus niet echt leuk.

Tijdens mijn zwangerschappen en toen de kindjes net waren geboren liet ik alles heerlijk thuisbezorgen. Wat een luxe! En nu doe ik dit nog met regelmaat. Gewoon uit comfort voor onszelf! Wat is er nou makkelijker als ’s avonds op de bank even je lijstje invoeren bij je favoriete supermarkt en dat vervolgens alles de volgende dag al wordt gebracht. Ik vind het echt een uitkomst!

Inmiddels biedt bijna iedere grote bekende supermarkt deze thuisbezorg-service aan. Zo ook de Plus. Helaas zit er bij ons niet echt een direct om de hoek, maar geregeld dat we er toch even naartoe rijden.

Mocht jij ook zo fan zijn van je boodschapjes laten thuisbezorgen, dan wil je deze actie niet mislopen!

Week 11 (tot en met zaterdag 16 maart) – Gratis bezorging met code ‘gratis’
Week 12 (17 tot en met 23 maart) – Inslaan week en gratis bezorging met code ‘inslaan’

Of klik op onderstaande banner.

Veel shop-plezier!

Liefs,
Tamara


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.