Autostoel van Bugaboo, de Turtle by Nuna

Hoewel ik toch echt al enige tijd uit de babyperiode ben, vind ik het nog steeds leuk om de ontwikkelingen op het gebied van kinderwagen, autostoeltjes, babykamertjes e.d. mee te volgen.

Zo is het geen geheim dat ik absoluut fan ben van de Bugaboo producten. Ik schreef al diversen blogs over hun producten. Heel blij werd ik dus van het nieuws dat Bugaboo nu een eigen autostoeltje heeft. In samenwerking met Nuna, een groot autostoelenmerk, ontwikkelde Bugaboo, de Turtle.

Ik vind de naam al goed bij het ontwerp passen. Hij zit er vrij eenvoudig uit, geen vreemde toeters en bellen. Kenmerkend is de zonnekap die je herkent van de wandelwagens. Extra groot en een bescherming van UPF50+. Ook met een kijkvenster van gaas. De inzetstukken in het stoeltje zijn van merinowol gemaakt. Dit zorgt dus voor een ideaal klimaatbeheersing. Daarnaast zijn ze ook wasbaar. Daar word ik altijd blij van, er is over nagedacht!

Het kuipje is niet zwaar en de draagbeugel voelt prettig aan. Wederom kenmerkend zijn de witte bedieningsknoppen. Werkt exact hetzelfde als op de Bugaboo wagens. Praktisch, maar past er qua design ook goed bij.

Uiteraard zijn er adapters verkrijgbaar om deze Turtle eenvoudig op je wagen te klikken.

Bevestiging in je auto gaat via de Bugaboo Turtle by Nuna Isofix basis. Aan een rood/groen schuifje aan de zijkant, zie je of deze op de juiste manier geplaatst is. Daarnaast is het ook mogelijk de Turtle met enkel de gordel te bevestigen, identiek zoals dit ook werkt bij andere autostoeltjes. Aan de achterzijde zit een schuif waar je de gordel achter laat doorlopen.

Ik ben best onder de indruk van de Bugaboo Turtle. Hoewel ik voor autostoeltjes echt zou zweren bij Maxi-Cosi, voelt dit toch ook zeer goed aan. Net zoals de wagens erg degelijk, weinig gekke toeters en bellen, functioneel, praktisch en toch een mooi design.

Wat vind jij ervan? Zou jij deze aanschaffen? Klik op bovenstaande foto voor meer info of op de linkjes in de tekst.

Liefs,
Tamara

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.