100ste blog! Happy newyear!

Verkoopbord

Voor iedereen een gezond en gelukkig 2019 gewenst! May all your wishes come true! Goede voornemens doe ik niet echt aan. Nou ja…een klein beetje….ik vind het belangrijk om me elk jaar weer voor te nemen nog meer stil te staan bij de mooie momenten. Het gaat allemaal zo snel als je kleine kindjes hebt. Des te meer besef ik me dat we ontzettend dankbaar moeten zijn voor de momenten samen. En daar geniet ik dan ook optimaal van! Veel leuke dingen doen en herinneringen maken!

Naast het nieuwe jaar is het mijn 100ste blog! En dat mag gevierd worden. Omdat MamaTamTam recent is uitgebreid met de geboorteborden, geven we ter ere van dit 100ste blog een bord weg! Hoe gaaf! Verwacht jij, of ken je iemand, die binnenkort een kindje verwacht? Dan is het natuurlijk super gaaf om dat op een mooie manier aan te kondigen met een van onze geboorteborden! Wat moet je daarvoor doen? Like het bericht op Facebook en Instagram. Delen mag uiteraard ook! Geef daarnaast in een reactie aan waarom jij kans wil maken op zo’n gaaf geboortebord of tag iemand die je een geboortebord gunt en geef aan waarom.

Ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,
Tamara

Een reactie op “100ste blog! Happy newyear!

  1. Lonneke van der vleut zegt:

    Begin maart ben ik uitgerekend van onze tweede dochter, bij de eerste konden we destijds helaas geen geboortebord plaatsen omdat we op een appartement woonden. Inmiddels verhuisd naar een mooi huis en genoeg ruimte voor een gaaf bord! Heel graag dus☘️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.