Wie ga jij verrassen?

Het wordt steeds minder gedaan; een kaartje sturen naar iemand. Of het nu gaat om een verjaardagskaart, kerstkaart, beterschapskaart etc. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het ook niet altijd doe. Het enige wat ik altijd stuur, is een geboortekaartje.

Maar nu met het gemak van online bestellen (ik bekende al in een eerder blog dat ik een fanatieke online besteller ben…) is een kaartje sturen super simpel!
De eerste keer dat ik een kaart online bestelde, is al wat jaartjes geleden. Ik had toevallig geen postzegels in huis en op dat moment maakte Hallmark veel reclame op tv. Zo gezegd, zo gedaan, kaartje online verstuurd.

Sinds enige tijd bestel ik nu kaartjes via Greetz.nl. Ik vind hun site overzichtelijk, ze hebben een duidelijke manier van bestellen en een grote variatie aan leuke kaartjes. En, niet geheel onbelangrijk, je kunt er nu ook geschenken bij bestellen zoals bloemen, chocolade, kleine cadeautjes, drank, ballonnen etc.

Zo had ik deze week een kaartje nodig voor de geboorte van een jongetje. Ik maakte het kaartje, ook met naam erop en vond daar een super leuk speendoekje bij van Koeka wat ik ook nog eens kon personaliseren met de naam van het kindje. Nu vind ik zelf gepersonaliseerde cadeautjes altijd erg leuk om te krijgen, dus hoop dat de ontvanger dit ook leuk gaat vinden. Maandag besteld en op woensdag bezorgd, erg snel nog ook!

Kortom, laten we met z’n alle meer kaartjes gaan versturen. Laat eens weten dat je aan iemand denkt. Hoe lief is het als je weer eens ouderwets een verjaardagskaart krijgt of hé, doe eens gek, zomaar een kaartje!

Veel liefs,
TamaraGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.