We-Too luieremmer

Vandaag een review over de We-Too luieremmer. En waarom een review over deze luieremmer zou je kunnen denken? Nou, dat is een goeie! Momenteel loop ik even vast in het reviewen van producten. Dat komt met name omdat mijn eigen kindjes uit de babyfase komen en ik niet direct meer met babyproducten in aanraking kom. Dus moet hier zelf iets meer tijd in stoppen voor research en eventuele bezoekjes aan een babyzaak. Ik stuitte eigenlijk bij toeval op deze luieremmer. Wat me met name opviel waren de gave kleurtjes die deze emmer heeft.

Ik heb zelf de DiaperChamp waar ik ontzettend tevreden over ben. Eerder schreef ik hier al een review over. Geen geurtjes, geen cassettes nodig en er kan relatief veel in. Alleen zijn ze wit….

Hoeft geen probleem te zijn, maar als je nogal een perfectionist bent in het stylen van de kinderkamer, dan zijn de We-Too luieremmers een goede uitkomst!

Naast de kleurtjes heeft ook deze emmer geen navul-cassettes nodig, je kunt gewoon reguliere pedaalemmerzakken gebruiken. Hij beschikt over een gepatenteerd anti-geursysteem en er kunnen maar liefst 25 luiertjes in.

Maar het allerleukste zijn toch de kekke kleurtjes, aan te passen op iedere stijl babykamer. Hij is er in antraciet, blauw, roze, lichtgrijs, wit, zachtgroen en zwart. Hij is nu in de aanbieding bij Babypark.nl 

Welke luieremmer gebruiken jullie en wat is jullie ervaring? Laat het in een reactie weten!

Veel liefs,
Tamara

Een reactie op “We-Too luieremmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.