Vakantietijd; review Centerparcs Village Nature

De vakantietijd is weer aangebroken, heerlijk! Veel mensen om mij heen hebben al een reisje geboekt, of zijn hier mee bezig. Een vakantie boeken met kids is net even anders….Je let echt op andere zaken.

Waar ik voorheen vooral aandacht schonk aan luxe hotelkamers, uitgebreide spa faciliteiten en het aanbod restaurants, let ik nu vooral op voldoende speelactiviteiten, uitrusting/indeling van de kamers en reistijd.

Voor de zomervakantie zijn wij er helaas nog niet uit. Dat wordt wellicht een last minute beslissing. We komen er niet goed uit of we nu wel of niet moeten gaan vliegen met 2 peuters waarvan er eentje nog op schoot moet. Waar doen we nou goed aan? Misschien heb jij DE tip?

Wat voor ons toch echt een absolute aanrader blijft is Centerparcs. Eerder schreef ik hier al over. Wij bezoeken zeker een paar keer per jaar een Centerparcs accommodatie. Dit keer gingen we weer naar Frankrijk, Village Nature, nabij Parijs. De eerste keer dat we dit park bezochten. Het park is nog kort geopend, dus alles is lekker nieuw en fris.

De reistijd was goed te doen, ondanks de files bij Antwerpen en rondom Parijs. De kinderen vonden het geen probleem en hebben zich gelukkig prima kunnen vermaken. De jongste zelfs nog even geslapen in de auto.

Bij aankomst merkte we meteen dat alles nieuw was. Het vinden van het park was in eerste instantie nog een kunst, doordat de directe weg ernaartoe nog in aanbouw was. Afijn, uiteindelijk goed gekomen.

De huisjes zijn netjes, schoon en volledig uitgerust, ondanks dat we dit keer een Comfort huisje hadden geboekt. In dit nieuwe park zijn ze namelijk standaard voorzien van vaatwasser en een goede wifi verbinding. In Nederland moet je dan eigenlijk al minimaal een Premium huisje boeken.

Het park is heel mooi opgezet. Village Nature is niet voor niets de naam. Alles staat in het teken van natuur. Van biologische restaurants, veel verse producten in de zeer nette supermarkt en zelfs geen snackbar te vinden. Een biologische boerderij met eigen moestuin, grote ranch met diversen dieren, een mooi meer en zelfs een eigen strandje. Je hoeft je hier zeker niet te vervelen. Geweldige speeltuinen voor jong en oud, mogelijkheden om diversen uitstapjes te doen naar bijvoorbeeld het centrum van Parijs of een dagje Disneyland. En niet te vergeten het immense zwembad, de Aqualagon, een van de grootste zwembaden van Europa met maar liefst 7 spectaculaire glijbanen en een fantastisch groot buitenbad.

Dit is absoluut het mooiste zwembad waar ik ooit ben geweest. Alles is schoon, groot en voorzien van alle gemak. Met grote kleedkamers voor gezinnen, een mooi golfslagbad, leuke kinderbadjes, een stroomversnelling, een prachtig buitenbad en natuurlijk de gave glijbanen.

Kortom, ik vond dit echt een aanrader en wij gaan zeker terug! Heb jij ook interesse? Klik dan op onderstaande banner en zoek jou vakantie uit.

Voor de zomervakantie moeten wij echt nog even gaan zoeken. Of heb jij de ultieme tip voor ons?

Veel liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.