Uitdagend speelgoed

Al een tijdje ben ik op zoek naar wat uitdagender speelgoed. Soms leek het namelijk alsof de kinderen zich maar hooguit ergens 10 minuten mee kunnen vermaken en vervolgens wordt het speelgoed weer aan de kant gesmeten. Omdat ze qua leeftijd dicht bij elkaar zitten, spelen ze ook echt met hetzelfde speelgoed. Autootjes en poppen door elkaar.

Nog altijd is de Duplo erg populair bij ons, maar merk ik dat bijvoorbeeld de puzzels en speelgoed met veel geluid en licht momenteel nauwelijks worden aangeraakt.

Afgelopen kerst speelde de kinderen bij hun nichtje van 7 jaar. Zij had een geweldig speelkeukentje staan. Daar hebben ze zich echt uren mee vermaakt. Dat was dus de uitkomst. Veel mensen in onze omgeving hebben ook zo’n speelkeukentje, veelal die van Ikea. En bij iedereen is dit keukentje onwijs populair.

Omdat mijn partner erg handig is, wilde hij dit keukentje graag zelf maken. We zochten dus wat ideetjes op via Pinterest en kochten de accessoires bij Ikea.
Afgelopen weekend heb ik zelf het keukentje een vintage grijs kleurtje gegeven. Hij is nu bijna klaar en het is nu al een hit!

Wil jij nou ook uren speelplezier voor je kinderen, dan is een keukentje misschien ook iets voor jullie? Of heb je een andere leuke tip? Laat het me weten!

Klik op onderstaande foto voor het aanbod. Momenteel is er veel in de aanbieding bij Wehkamp.nl, waaronder dit gave keukentje van Kidkraft.

Veel liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.