Papa-dag!

Vandaag eens een blog gericht op papa!

Ik ontving enkele dagen geleden een mail van Prenatal omdat onze dochter 8 maanden is geworden. Hierin stonden een aantal leuke acties en tips gericht op papa.

Echte papa-gadgets werden uitgelicht zoals stoere en sportieve kinderwagens, buikdragers in denim look, babyfoons die d.m.v. een app werken op je smartphone of tablet etc.

Uiteraard heeft Prenatal ook een aantal ‘I love papa’ items in de collectie. Erg schattig, maar ook leuk om aan je partner cadeau te geven wanneer je erachter komt dat je in verwachting bent.

De meeste papa’s zullen zich vooral met veiligheid bezig houden. Ze verdiepen zich in autostoelen, veiligheid in- en om het huis en vervoer (kinderwagen, buggy, draagzak, onderweg accessoires, etc.) Ook daar is veel aanbod in.

Check bijvoorbeeld mijn eerdere blog over autostoeltjes of onderstaande banner. Misschien kan dit jullie enigszins op weg helpen.

728x90 Prenatal Autostoelen

Er werden tevens een aantal handige tips gedeeld. Niet alleen handig voor papa’s trouwens….

Een aantal tips waar ik zelf ervaring mee heb, wil ik graag uitlichten:

  • De goed gevulde luiertas; Ook al ga je maar even weg, zorg altijd voor die goedgevulde tas. Ook als het papa-dag is, zet ik de tas klaar voor mijn partner. Voldoende voeding voor de kleinste, fruithapjes, doekjes, luiers, speentjes etc. Je weet niet altijd hoe lang je weg blijft. Zorg dat je nooit misgrijpt! Maak anders een kleine checklist voor jezelf zodat je niets kunt vergeten en vul bij thuiskomst de tas direct weer aan. Scheelt je voorafgaand aan het volgende uitje weer wat werk.

Sale folder 2017 verzorgingstassen 728x90

  • Slaapjes; soms is het erg lastig om iets te plannen als je kindjes nog veel slapen overdag. Je kunt het ook zo plannen dat je de slaaptijd in de auto oppakt. Maar dat is natuurlijk een persoonlijke keuze.
  • Een lange rit; zorg altijd voor voldoende drinken onderweg en iets om mee te spelen.
  • Een uitje hoeft niet altijd heel duur te zijn; ik merk dat kinderen soms maar weinig nodig hebben om plezier te hebben. Om een voorbeeld te noemen: pak bij mooi weer de fiets, neem je gevulde tas mee en een kleed. Rijdt naar een openbare speeltuin en maak daar meteen een picknick van. Je kind plezier en je kunt zelf ook even lekker zitten.

Daarnaast deze week nog een zeer interessante actie, mocht je op het punt staan om veel spullen aan te schaffen voor je baby. Doe er je voordeel mee! 

Welke tips kun jij toevoegen?

Veel liefs,
Tamara

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.