Mijn naam is Tamara, ik ben 32 jaar en moeder van 2 schatten van kinderen. In oktober 2015 werd ik voor het eerst moeder van onze zoon, Mike. Een ontzettend bijzondere ervaring!

In november 2016 mochten we deze bijzondere ervaring nogmaals beleven en kregen we onze dochter Eva. Drukke boel bij ons thuis dus!

Toen mijn partner en ik voor het eerst ouders werden, zagen we door het grote aanbod in babyspullen door de bomen het bos niet meer.

Vandaar dat ik op het idee ben gekomen om vanuit persoonlijk perspectief, maar ook door middel van research en ervaringen van andere ouders deze website, genaamd MamaTamTam te starten.

MamaTamTam is een mama (maar ook papa….) lifestyle blog die je adviseert in de aanschaf van de babyuitzet. Door middel van blogs en reacties daarop worden diversen producten beoordeeld.

Maar uiteraard draait de mama-lifestyle niet alleen om babyspullen. Er wordt ook aandacht gegeven aan andere zaken die mama’s bezighouden zoals, kleding, huishouden, vrijetijdsbesteding, gadgets, ontspanning etc.

Tevens besteden we aandacht aan recente acties die interessant kunnen zijn voor papa’s en mama’s.

Ik ben uiteraard geen expert, maar ik kan jullie door middel van mijn persoonlijke ervaring, mijn passies, maar ook door reacties van andere papa’s en mama’s hopelijk een beetje op weg helpen in jullie keuzes.

Ik hoop dat ik jullie, door middel van MamaTamTam kan helpen om in het grote aanbod babyspullen een keus te maken, zodat jullie over kunnen gaan in het doen van de juiste aankoop. Dat is uiteindelijk mijn ultieme doel!

Veel succes en plezier!

Liefs,

Tamara 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.