Nuna Sena en de Sena Mini

Toen wij voor de aankoop van onze box stonden, moesten we wel even goed gaan kijken waar we deze in de woonkamer zouden gaan plaatsen.
We zouden voldoende plek hebben, maar je hele huis wordt voor je gevoel al omgetoverd tot één groot babypark.
Mijn partner was sowieso geen voorstander van een box. Hij wilde flexibeler zijn met de ruimte indeling in onze woonkamer. Toen kwamen we terecht bij de campingbedjes van Nuna, de Nuna Sena in ons geval.

Deze is er ook nog eens in 2 maten; de Sena en de Sena Mini.
Sinds kort is er ook de Sena Aire. Deze heeft een luchtig matrasje dat bestaat uit 3 lagen. Dit bedje zorgt dus ook nog eens voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Het heeft zelfs twee verschillende ventilatie niveaus.

Wij kochten de Sena voor zowel het gebruik als box, maar ook als campingbedje voor onderweg. Het fijne als box-gebruik is de eenvoudige manier van in- en uitklappen met 1 hand. Je kunt zelfs de bodemverhoger erin laten bij het inklappen. Dit is het enige bedje die deze optie heeft.
Stel dat je even geen box in de kamer wil hebben vanwege een feestje, dan is de Nuna Sena met nog geen 5 minuten opgeruimd in de bijbehorende tas.
Dus geen grote houten box die in de weg staat en die je eerst uit elkaar zult moeten monteren mocht je deze willen opruimen. Ideaal.

Daarnaast gebruiken wij de Nuna Sena nog steeds als campingbedje. Er zit een fijn matrasje bij in een mooie hoes. Wij leggen er zelf nog een toppertje op van Aerosleep.
Dat zou dus nu niet meer nodig zijn wanner je de Nuna Sena Aire aan zou schaffen.

Ook voor het logeren bij opa en oma hebben wij een Nuna Sena gekocht. Deze staat standaard bij opa en oma. Ook voor hun oppasdagen is hij erg handig. Zij hebben zelf het aankleedvlak erbij gekocht. Bij hun staat de Sena ook in de woonkamer en zij gebruiken het aankleedvlak om de kindjes beneden te verschonen. Zo hoeven ze niet telkens naar boven.

Wat ons betreft een echte aanrader, de Nuna Sena.

Heb jij ‘m ook al? Of ben je toch voorstander van een houten box?

Liefs,
Tamara

BEKIJK HET AANBOD NUNA SENA bij prenatal.nl
Bekijk het aanbod Nuna Sena bij Babypark.nl
Bekijk het aanbod Nuna Sena bij Babyentiener.nl

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.