Nog 5 daagjes 2017!

Nog 5 dagen te gaan en dan zit 2017 erop! Persoonlijk voor ons een mooi jaar. Het jaar begon wat hobbelig door onze pasgeboren dochter die wat moeite met de voeding had, maar al met al kijk ik terug op een heerlijk jaar!

Nog meer kijk ik uit naar 2018. Ik heb zin om van alles te ondernemen met de kinderen. Meer uitjes, meer vakanties, kortom, gewoon nog meer genieten. Dat zal mijn goede voornemen worden komend jaar.

Maar goed, eerst maar eens genieten van de laatste dagen 2017. In mijn vorige blog schreef ik al dat ik in december standaard wat zaken bekijk, zoals bijvoorbeeld de overstap van zorgverzekeraar. Mocht je er nog niet uit zijn, dan wil ik je als tip meegeven eens op Independer te kijken. Zij helpen je uitstekend bij het maken van de juiste keus voor jullie gezin. Wij zijn overgestapt!

Zorg 2016 Image Banner 336 x 280

En ik loop mijn energieleveranciers na. Betaal ik niet teveel, of zijn er elders betere voorwaarden? Ook ik ben inmiddels overgestapt.Mijn goede voornemen is dus om meer te gaan genieten met de kids door uitjes en vakantie te plannen. Ook ik ben al op zoek via Booking.com. Ben jij al aan het plannen? Check onderstaande link!


300 x 250 IMU Medium Rectangle

Ik wens iedereen een goede jaarwisseling en tot volgend jaar!

Liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.