Mijn eerste aankoop….

Mijn eerste aankoop….de Bugaboo Buffalo

De wagen waar ik al jaren droomde mocht ik ooit mama worden….een Bugaboo!

En dan ga je voor het eerst samen naar een babyzaak. Ik voelde me een ontzettende nitwit want ik wist totaal niet waar ik moest beginnen. Ik wist echt niets van baby’s of wat ik allemaal moest aanschaffen. Ik was dan ook nog maar net zwanger. Zag allemaal toekomstige mama’s lopen met mooie bolle buiken en bij mij was nog niets zichtbaar. Maar trots als dat we waren gingen we ons toch alvast oriĆ«nteren.

We gingen als eerste voor de kinderwagen. Mijn droom was altijd om een Bugaboo te kopen. Maar dan kom je in de wondere wereld van de kinderwagens. Zoveel moois, zoveel merken, zoveel handigheidjes. De een klapt nog makkelijker in als de ander. Voor mijn partner was het duidelijk, het moest een wagen worden die makkelijk in en uit elkaar zou klappen, nog redelijk compact zou zijn en er ook nog mooi uit zou zien.

Ik geloof dat mijn partner alle wagens die aanwezig waren in de winkel heeft in en uit elkaar geklapt om te kijken welke het meest handzaam zou zijn. Maar mijn besluit stond min of meer stiekem toch al vast. Ik wilde mijn droomwagen.

Ik heb alsnog getwijfeld tussen een Joolz wagen en een Bugaboo. Uiteindelijk werd het de Bugaboo Buffalo Escape, een limited edition.

Het was een fantastisch wagen, ontzettend wendbaar en zag er stoer uit.

Hieronder een aantal voordelen van de Bugaboo Buffalo:

 • Geschikt voor elk terrein
 • Voelt robuust aan
 • Lekkere ruime wagen, met veel bagageruimte
 • Geheel inklapbaar
 • Ook te gebruiken met je autostoeltje
 • Uittrekbare zonnekap waardoor een losse parasol niet meer nodig is
 • Luxe afwerkingen met leder
 • Standaard met luchtdoorlatend matrasje
 • Alle bekleding kan worden gewassen

Nadelen van de Bugaboo Buffalo:

 • Vrij prijzig in aanschaf
 • Grote wagen. Er zijn absoluut compactere wagens op de markt
 • De wieg staat wat laag. Voor lange mensen is dit misschien minder prettig
 • De bijgeleverde luiertas (in het geval van deze limited edition) was niet heel handig. Naar mijn mening te klein en te weinig vakjes.

Voor uitgebreide specificaties (bijvoorbeeld afmetingen en gewicht) raad ik je aan om te kijken op de sites die deze wagen aanbieden of uiteraard op Bugaboo.com

Wij hebben de Bugaboo Buffalo als een zeer prettige wagen mogen ervaren en zou deze wagen dan ook absoluut aanraden.

Helaas heb ik de wagen niet erg lang kunnen gebruiken. Toen mijn zoontje 4 maanden oud was kwam ik erachter dat ik zwanger was en dus mochten we op zoek naar een duo wagen. Ik heb de Bugaboo Buffalo gelukkig nog goed kunnen verkopen op internet. En ook was ik er al uit welke duo wagen het moest worden. Meer lees je hierover in een later blog.

Liefs,

Tamara

bekijk het aanbod bugaboo buffalo
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.