MamaTamTam live!

Afgelopen maandag 10 juli 2017 ben ik officieel live gegaan met MamaTamTam. Aan de achterkant was ik al een tijdje bezig met het opzetten van mijn website en heb ik al diversen blogs geschreven. Er moest alleen nog e.e.a. gebeuren aan de opzet van de website. De shop was daar ook een groot onderdeel van.

Mijn eerste doel van MamaTamTam was om (toekomstige) ouders te helpen bij het maken van hun keus m.b.t. de gehele babyuitzet. Ik ben uiteraard geen expert in babyspullen, maar vind het vooral leuk om vanuit mijn eigen ervaringen te bloggen over bepaalde producten waar ik zelf goede of minder goede ervaringen mee heb. Daarnaast wil ik andere ouders de gelegenheid geven te reageren op mijn blogs of hun review te schrijven bij een product. Op die manier kunnen (toekomstige) ouders zich verdiepen in de producten die ze aan willen schaffen.

Er komt wekelijks een blog uit. Vandaag dus een bijzondere blog die niet specifiek over een product gaat, maar over MamaTamTam zelf vanwege de live-gang deze week.
Momenteel zijn we aan het onderzoeken hoe we MamaTamTam verder gaan uitbreiden. We zullen ons namelijk in de toekomst ook meer gaan richten op alles wat mama’s (en soms ook papa’s….) bezighoudt. En dan met name gericht op acties op het gebied van kleding, huishouding, beauty, gadgets etc.

Er volgt dus snel meer!
Mochten jullie tips of andere idee├źn hebben, dan hoor ik het graag. Check ook mijn Facebook pagina via https://www.facebook.com/mamatamtam.nl of like de pagina direct via de like knop hier rechts.

Tot de volgende blog!

Veel liefs,
Tamara

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.