Het leed dat positiekleding heet…

Leed is misschien een tikkeltje overdreven, maar ik vond het niet altijd even makkelijk om leuke, hippe positiekleding te kopen.
Als ik niet zwanger ben, ben ik ook niet bepaald een trendsetter hoor, maar vind het wel leuk om er gewoon leuk, stijlvol, verzorgd en vrouwelijk uit te zien. Als je zwanger bent, is dat soms nog een hele klus…

Tijdens mijn eerste zwangerschap kocht ik een aantal basics. Ik vond een paar mooie jeans en enkele leuke shirtjes bij een boetiekje. Kortom, het aanbod vond ik op dat moment best tegenvallen.

Gelukkig een lieve buurvrouw en wat vriendinnen die wat dingetjes te leen hadden. Daar zaten ook een aantal leuke jurkjes tussen die ik veel heb gedragen.
Ik ben me wat beter gaan verdiepen in het aanbod toen ik zwanger was van mijn dochter. Doordat ik in augustus 2016 een bruiloft had, moest ik er van mezelf gewoon netjes uitzien. Dus gewoon die hoge pumps aan, haren goed laten doen en toen het jurkje…. Dat was nogal een ding.

Er zijn een aantal merken die zeker wel leuke jurkjes in het assortiment hebben die bruiloft-waardig zijn naar mijn mening. Merken als Noppies, Mamalicious, Love2Wait en Tiffany Rose komen dan voorbij.

Na lang zoeken werd het voor mij een kanten jurkje van Tiffany Rose. Zat ontzettend lekker en accentueerde mooi de zwangere (26 weken) buik door een satijnen ceintuur. Tiffany Rose was op dat moment lastig verkrijgbaar in Nederland. Ik ben uiteindelijk voor mijn jurkje geslaagd in Dusseldorf bij een baby-speciaalzaak.

Sinds kort heeft de Bijenkorf ook positiekleding in het assortiment. Vooralsnog alleen online, maar wel weer fijn om er wat meer keus bij te hebben. Ook verkopen zij Tiffany Rose. Persoonlijk vind ik de kleding van dit merk erg mooi en kwalitatief erg goed.

Ik raad je aan regelmatig de nieuwe actiepagina van MamaTamTam.nl in de gaten te houden. Ik deel daar interessante en recente acties voor zowel Mama & Baby. Doe er je voordeel mee!

Wat zijn jou ervaringen met positiekleding? Had je bepaalde merken die je graag droeg?

Veel liefs,
Tamara

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.