Je mooiste momenten vastgelegd

In een eerder blog gaf ik al aan dat wij, net als de meeste ouders, ontzettend veel foto’s maken van de kinderen. Logisch natuurlijk, ze doen dingen voor de eerste keer, meestal ook nog eens super schattig…je kent het wel…En voordat je het weet, heb je duizenden foto’s verzameld in de loop der tijd.

En wat zie je ervan terug? Te weinig. Wie kruipt er nu ’s avonds na het werk achter zijn laptop om eens even op zijn gemak door al die foto’s heen te gaan? Ik niet, om eerlijk te zijn.

Een oplossing zou kunnen zijn om eens in de zoveel tijd een echt mooie foto uit te laten vergroten voor aan de wand. Maar ook hier kun je niet altijd mee bezig zijn, want voordat je het weet hangt je hele huis vol.

Dus..….maak ik van ieder levensjaar een fotoboek. Dan ga ik een paar avonden achter de laptop zitten om mooie foto’s bij elkaar te verzamelen. Dat is nogal een werk, aangezien je dan wel echt even door die grote hoeveelheid foto’s moet graven en daar dan de mooiste uit moet zoeken. Geen makkelijk en snel klusje. Maar als dit dan is gelukt, maar ik er een leuk album van. Beetje zoals mijn eigen moeder dat vroeger deed met plakboeken, maar dan digitaal.

Zo hebben de kinderen straks zelf een mooie collectie boeken om doorheen te bladeren als ze ‘later groot zijn.’

Afgelopen week heb ik weer een mooi fotoalbum gemaakt via Albelli.nl. Ik had dit nog niet eerder via hun gedaan en wilde daarom graag mijn ervaring met jullie delen.

Het viel me direct op dat de software die zij gebruiken erg eenvoudig is. Het staat allemaal duidelijk aangegeven en er zijn tal van leuke opties om je fotoboek te verfraaien.

Ik bestelde een A4 formaat album met een harde fotokaft. Ging aan de gang met mijn geselecteerde foto’s en eigenlijk was binnen 2 avondjes het fotoboek helemaal klaar.

Ik kreeg direct een bevestiging van mijn bestelling. 2 dagen later kreeg ik keurig een melding dat mijn bestelling onderweg was en 1 dag later lag deze al op de deurmat. Uiteraard direct samen met de kinderen doorheen bladeren om het resultaat te bekijken. Wat een mooi boek is het geworden, zo blij mee! Goede kwaliteit papier, de kaft is ook erg mooi geworden en de foto’s zijn mooi scherp.

Kortom, ik ben erg blij met het resultaat en kan niet wachten tot mijn volgende bestelling.

Hoe los jij het op met de enorme hoeveelheid foto’s? Maak jij ook graag fotoboeken? Of bewaar je liever alles digitaal?

Ben benieuwd naar jullie ervaring!

Veel liefs,
Tamara

Een reactie op “Je mooiste momenten vastgelegd

  1. Het Leukste Fotoboek zegt:

    Het is inderdaad een klus en je bent niet de enige die bergen met foto’s heeft en er maar moeilijk aan toe komt om een fotoboek te maken ;-). Maar je kunt je fotoboek ook laten maken door onze fotoboekontwerpservice. Wij maken van jouw foto’s het leukste fotoboek! Het enige wat je hoeft te doen is een formaat, thema en eventuele extra opties te kiezen en je foto’s te uploaden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.